2020-01-27 10:57

Macovei pune gaz pe focul Abramburicăi

 |  19:19

Roland Cătălin Pena

Pentru a sărbători cum se cuvine pomenirea numelui ei în dosarul hoţilor din afacerea Microsoft, Ecaterina Andronescu s-a dus la nunta “Prinţesei Moldovei”, fata primarului Nichita de la Iaşi, ca să-i ureze casă de piatră. Ceea ce-i dorim şi dumneaei.

Slujba a fost ţinută de însuşi mitropolitul locului, fiind sub demnitatea unora cu sânge de pesedist să fie cununaţi de un popă oarecare. Mitropolitul, conştient de câte păcate purtau asupra lor cei peste şase sute de invitaţi, i-a băgat în şedinţă nu mai puţin de două ore, de era cât p-aci să leşine naşa, Rovana Plumb. E cunoscut de la Tanacu că exorcizarea are efecte secundare.

După poza cu Obama, premierul a aterizat, fără să ţină cont de oboseala provocată de diferenţa de fus orar, direct în fotografia de famiglie de la Iaşi. O să aibă timp berechet să se odihnească după 16 noiembrie. Acum prioritare sunt voturile şi iertarea faptei de a rostogoli, cu voie sau fără voie, cartoful fierbinte primit de la americani fix la DNA.

Vremuri nasoale pentru greii partidului, Ddosarul Microsoft nici nu începu bine că ăla despre EADS stă să vină. E nevoie de mai multă imunitate că altfel se alege praful de toată şandramaua. Deja Abramburica se plânge: “Mă simt singură şi neapărată!”, ameninţând că-şi dă foc în piaţa publică dacă cineva îi pune în cârcă lucrurile de care e acuzată. Păi tocmai i le puse Victor Viorel Ponta când sesiză DNA. Să sperăm că jandarmii vor fi la fel de vigilenţi ca în cazul Sobaru.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, în plin scandal Microsoft în care sunt inculpaţi deocamdată nouă miniştri, Monica Macovei îi solicită preşedintelui Băsescu să organizeze, simultan cu turul doi al alegerilor prezidenţiale, referendum cu o singură întrebare, criminală: „Sunteţi de acord ca parlamentarii, miniştrii şi Preşedintele României să nu beneficieze de nici o formă de imunitate cu excepţia opiniilor politice? ”.

Şo, pe ea!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-30Parerea ta...

EXCELENT SI ARTICOLUL ASTA:)
28 Sep 2014

S-a dus Abramburica la nunta sa-i ureze casa de piatra “printesei Moldovei” ceea ce-i uram si noi uratoarei – dar nu de piatra, putin tarcata, din zabrele (ca tot se ‘poarta’ – pe la Poarta Alba) Slujba a tinut vreo doua ore?! Dar ce le-a facut bre? Le-a urat de bine, le-a citit ‘de dezlegare’ dar nu de pacate, va spun eu! Dezlegare de ANI, de DNA, de Parchet…pana dau cu dosu’ de parchet si ajung PACHET, asteptand printre zabrele – zile de primire (conjugale), iar de Nuuu – macar de-un pachetel – ceva!
IAR TONTA
28 Sep 2014

A aterizat direct la nunta fiindca TREBUIA sa se-ntalneasca, sa-i/li se spovedeasca ce-au facut ei (intre ei) cat a lipsit el de la Apel – si unde era mai nimerit - decat pe ring, in ritm de dans…in aburi aferenti de gheata carbonica, care acoperii microfoanele si instalatiile specifice, din dotare:)
NEMAIPOMENITA IDEEA
28 Sep 2014

lui Macovei! Chiar criminala! Pana la urma, invitatia la “So, pe ea!” la cine se referea?! La cea care-a ‘promulgat-o’, sau la noi, sa sarim pentru sustinerea ei?! In urma unui astfel de referendum, ar inseamna ca gazul turnat peste ei sa-l aprinda Macovei! Iar mai apoi toti fiind imbibati cu gaz – 'turnandu-se' ei intre ei, vor suferii de arsuri de gr.3 pe aproape tot corpul (politic) - ce mai ramanand din ei, ce sa mai facem cu ei?
CROCODILUL FLAMAND
29 Sep 2014

prea multe bolsevisme si hotzomanii cu coroana stau la aceeasi masa in tara asta Sunteti pe cale de a instaura o aberatie contra naturii/ bolsevismul satanisto-clepto-pseudo-regal provenit din oligarhia lui Ceausescu infratita cu clica mossadista a familiei lui Mihai si a Elenei Lupescu Eu as fi de parere ca astia mai degraba ar trebui sa mearga la Kiev,toata sandramaua deoarece acolo sunt radacinile lor Regele Cioaba-de-Hohenzollern-ot-Kiev,precum Chirita Barzoi ot Barzoieni;PS poate sa-si faca si o combinatie cu printesa udreo-Timosenko si cu regele Ciocolata-Porkosenko,eventual pe insula Serpilor,palatul lui Tzaptzarap Voda MankatziashhhSSSSSSSSSSHHHHHHH
NEA FANE
15 Oct 2014

daca vreti sa munciti si sa traiti ca nemtii votati JOHANNIS.daca vreti ca pana acum,votati cu altu.
FORMIDABILII
18 Oct 2014

Stimate public! Drag popor! Bă fraţilor! Chiar aşa aşteptăm inevitabilul? Stăm la mâna norocului dacă va putea sau nu DNA să aplice legea! Păi nu mai bine ne facem noi norocul cu votul nostru? Votează Maco!Vei fi răsplătit pentru încredere! Sper! Vă daţi seama ce echipă formidabilă ar fi? Macovei Preşedinte, Morar Prim Ministru, Kovesi DNA, Stanciu ICCJ, Georgescu ANI, Lăzăroiu CNA şi doi patrioţi adevăraţi la SRI şi SIE?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine