2020-08-08 04:24

Manipulare glorioasă

 |  20:09

P24

Rezultatul alegerilor parlamentare arată că poporul român nu a evoluat deloc în ultimii 26 de ani. Aceeaşi manipulare de la începutul anilor ´90, „nu ne vindem ţara” a funcţionat glorios şi în 2016. Frica de aşa-zişii „ong-işti ai lui Soros”, care ar avea interese mult mai obscure decât penalii români, a fost atât de „patriotică”, încât i-a scos din papuci pe nostalgici, care au dat buzna în secţiile de votare. Tinerii apatici, care nici nu-şi imaginează pericolul la care suntem expuşi, şi-au văzut de ale lor într-un dezinteres superior de enervant. Primul pericol la care suntem expuşi, dacă PSD va face majoritate în Parlament şi va guverna, este cel al izolării ţării, în cel mai fericit caz. Aceeaşi penali, urmăriţi de DNA în miile de dosare aflate sub anchete, vor respira uşuraţi. Vor desfiinţa DNA, ANI şi orice altă instituţie care le va sta în calea afacerilor oneroase pe care vor urma să le facă. Regresul va fi vizibil, ambasadorii ţărilor civilizate „ne vor jigni” din nou, europenii şi americanii ne vor arăta pisicile toată ziua şi în zadar. Jaful va continua şi ne vom întoarce cu zeci de ani în urmă. Cel puţin în următorii ani ani, nu vom mai avea ocazia să ne minunăm câte hoţii din banul public s-au produs în ţară. Mii de români nu au putut vota din cauza legii proaste „emanată” din creiere încinse de frica anchetatorilor. O speranţă, mică-mică ar mai fi în preşedintele ţării, care ar putea negocia inteligent să nu lase ţara pe mâna PSD şi a acoliţilor săi. Dacă-i va lăsa să zburde în Parlament, va fi suspendat la prima vorbă.

Dacă va rămâne primăriţă, Firea va avea cu 10 consilieri generali mai puţin, dar nu se va osteni să respecte legea şi să-i înlocuiască. Dacă voia să arate respect pentru lege, ar fi demonstrat-o până acum, având două ocazii pe care le-a ratat cu bună ştiinţă. Teoretic, prefectul Capitalei ar putea să o forţeze, dar nici în mandatul trecut nu a făcut acest lucru, aşa că nu sunt speranţe să o facă acum. Singura şansă ar fi ca un consilier general să-şi asume responsabilitatea unui proces „în respectul legii”, dar riscă să-i intre în disgraţie primăriţei, ceea ce înseamnă că se poate trezi oricând cu un dosar care se va întinde pe tot mandatul. La Capitală, opoziţia nu va mai avea glas, se vor auzi doar omagii „de oportunitate”, aşa cum au fost şi vor fi toate proiectele supuse votului. Plictiseala şi liniştea vor goli bugetul rapid, iar utilităţile se vor scumpi înainte de a fi vândute sau concesionate străinilor. Un singur lucru bun se va întâmpla: românii se vor reapuca de citit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-13Parerea ta...

CONSTANTIN
12 Dec 2016

NU VA GRABITI ! FIREA ISI VA RUPE GATUL CURAND CA SI PANDELE AL EI !
ION
12 Dec 2016

Sunteti jalnici , doar procese de intentie celor care au fost alesi de romani . Om trai si om vedea.
CROCODILUL FLAMAND
12 Dec 2016

TARA IN CARE POTI SA TRAGI CU MITRALIERA SI SA OMORI PE CINE VREI TU...FURI PRORPIETATILE,FURI CE VREI......FACI SECTA SATANISTA CU PEDOFILIE...SI TOTUL E PERMIS......S-A INLOCUIT DICTATURA CEAUSESCU CU MAFIA TERORISTILOR ILIESCU-FSN.................27 DE ANI FARA VINOVATI PENTRU CRIMELE DIN 1989....JAFURILE ULTERIOARE FACUTE DE ACELEASI PERSOANE..........OSAMA BIN LADEN SAU CARLOS SACALUL E GELOS PE ROMANIA.....VREA SI EL SA CANDIDEZE.....E TARA TERORISTILOR KUSHER....AL TERORISMULUI DE PARTID........TOTUL NEPEDEPSIT SI APROBAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz