2020-07-04 15:12

Mesajele lui Şoric trădau spaimă

 |  19:34
Mesajele lui Şoric trădau spaimă

Laaceastă oră, nu se ştie care va fi soarta şefului Poliţiei din Neamţ, Aurelian Şoric,şi nici a comandantului tuturor poliţiştilor din ţară, Petre Tobă. Ar fi absurdca pentru o crimă comisă în acest judeţ să fie destituiţi şefi din Poliţie.Istoria criminalisticii arată că aproape zilnic în România se comit omoruri şi,chiar când lideri ai lumii interlope şi-au reglat conturile în lumea lor, nus-a pus vreodată problema destituirii factorilor de răspundere. Dimpotrivă, înasasinatul de la Neamţ, Poliţia a repurtat un succes, cazul fiind rezolvat înnici 24 de ore.

Şiatunci, de ce prin diferite canale mass-media au apărut informaţii defăimătoarela adresa lui Şoric, cerându-se înlăturarea sa din funcţie?

Dinstart, să nu uităm că noul ministru de interne Igaş va trebui să scape deoamenii lui Blaga. Orice ministru proaspăt numit în funcţie are nevoie depropria sa echipă de lucru. Dacă raportul asupra mitingului din 24 septembrienu a dus la anumite destituiri (poliţiştii chiar şi-au atras foarte multesimpatii), acum se profită de o conjunctură pentru a se tăia în carne vie. Într-unfel, asasinatul la comandă de la Neamţ le vine mănuşă celor care aveau de gândsă zguduie din temelii Ministerul de Interne. Este un bun prilej de a scăpa devechea conducere de la IGP. Cum ar fi părut destituirea căpeteniilor din Poliţiepe motiv că purtătorii de uniforme au ieşit de foame în stradă? Şi nici măcarlucrurile nu au stat aşa. Se ştie că Tobă a trimis adrese în teritoriu princare cerea expres să nu se participe la miting.

Ieri,Corpul de Control al MAI a început verificările în Neamţ. De-a lungul timpului,Şoric a mai fost luat la puricat de oamenii de la centru. Se spune că, defiecare dată, lăsa o impresie frumoasă fiindcă îşi ademenea anchetatorii cuinteresante partide de vânătoare urmate de ospeţe moldoveneşti pe la diferitepensiuni.

Parecă, prin ieşirile publice, Aurelian Şoric a vrut să transmită unele mesaje. Cătreşefii de la Bucureşti (se vorbeşte că ar deţine nişte înregistrări), cătreprocurorii din Neamţ (în cazul în care i se va tăia craca de sub picioare),dar, mai ales, către familia îndoliată a Mararilor. Decodificate, mesajele dinurmă trădau spaimă. Ar trebui, dacă serviciile de informaţii din MAI nu au făcut-oîn cazul criminalului Chilat, ca măcar pe şeful de la Neamţ să nu-l scape dinochi.

Lacrimascursă din ochi nu era din milă pentru Mararu, ci teamă pentru viaţa sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-17Parerea ta...

SILE
18 Noi 2010

Stimata duduie sunteti cam pe linga. Chiar credeti ca ne putetti convinge ca militienii(Politisti,deocamdata nu le putem spune) fac foame? In alta ordine de idei, n-ar fi fost rau daca ne traduceati si noua iesirea codificata a d-lui Soric.Ca sa nu lasati treaba neterminata . O zi buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz