2020-02-28 18:06

MISA, Ebola şi Voiculescu

 |  18:31

Eduard Ivaşcu

Ebola şi Voiculescu sunt subiectele care au ţinut ţara cu sufletul la gură în ultimele zile. Între timp, ne-am mai liniştit: Ebola nu s-a confirmat. Era malarie! Voiculescu, în schimb, era chiar el însuşi. Cel supranumit „Varanul” este acum după gratii, teoretic pentru 10 ani, în timp ce 60 de milioane de euro din averea sa cunoscută se pregătesc să treacă în buzunarul statului, prin confiscare. Asta înseamnă multe lucruri nasoale, inclusiv pentru televiziunile sale, care se văd acum în faţa perspectivei de a-şi pierde sediul pentru care, curioasă treabă, plătesc chirie de ani buni unei firme aparţinând chiar propriului patron, Grivco.

Altfel spus, durerea Antenelor şi jalea lui Voiculescu sunt la pachet, iar acest lucru trebuie să ne intre bine în cap. Şi acasă şi pe stradă.

Aşa se face că, după ce „trupele” de pensionari vehemenţi au fugărit canicula şi pe jurnaliştii „băsişti”, în jurul Palatului Cotroceni, întrezărind mâna lui Băsescu în „confiscarea” sediului tv, acum, creierele din spatele „plimbării” de test gândesc următorul protest. Organizat pe persoană juridică şi cu acte în regulă.

Ca să vadă şi premierul Ponta ce îl paşte dacă nu se „mişcă” oleacă mai corespunzător. Nu cumva să îşi închipuie că poate ajunge preşedinte dacă Antenele lui Dom’ Profesor repetă aventura la cort a Realităţii TV. Urnele vorbesc, aşa că armata de pensionari catodici îl va aduce pe Ponta pe drumul cel bun. Negreşit! În toată povestea asta există chiar şi puţină „flacără violet”, deşi specialitatea lui Voiculescu era mai curând „pixelul albastru”. Celebra MISA, patronată de guru Bivolaru, iritată de faptul că presa nu prezintă pe gustul ei adunarea yoghină de la Costineşti, loveşte şi ea, prin ricoşeu, tot în Voiculescu, lăsând să plutească ezoteric ideea că soarta mogulului, duşman înrăit al integrării în absolut, după cum rezultă din comunicatul MISA, nu ar fi fost atât de neagră dacă ar fi lăsat „spiralele” în pace. Dan Voiculescu este,în viziunea lui Bivolaru, „un notoriu mogul media, fost colonel al Securităţii comuniste”, care s-a îmbogăţit furând din banii statului. „(…) Printre altele, Voiculescu a fost responsabil și de o mare parte a campaniei de linșaj mediatic la adresa MISA”, se mai arată în comunicatul ezoteric de la Costineşti. Dacă mai adăugăm şi faptul că anul acesta spirala MISA va avea loc pe 27 august, aproape că putem ghici asupra cui se vor concentra yoghinii. Nu putem decât să sperăm că zidurile la Rahova sunt suficient de solide.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-17Parerea ta...

VREMURI TAMPITE
12 Aug 2014

cam pentru toata lumea! Mai intai, urlatul la Luna plina, care s-a obraznicit in “Super Luna”! Datorita ei, asa cum s-au aliniat toate – Pamantul, Soarele si Luna, asa s-au aliniat in mars fortat pe calduri insuportabile, pensionari ebolati sau nu, jurnalisti caftiti sau, nu… dintr-o ‘vina’ care provoaca diarie verbala antenistilor, acestia delimitandu-se, scarbiti sau nu – de oricare dintre cei pro-basisti, real-tv-sti, b1-tv-sti!
IN ACEEASI LOGICA,
12 Aug 2014

I-a ajuns din urma blestemul aiuritor al bivolaristilor MISA-sti, care i-au facut mosmoande lui Dom’Profesor, integrandu-l Absolut, in puscarie! Si, pentru ca Dom’Profesor nu stie sa faca pase energetice ‘de raspuns’, primeste direct in moalele capului expresia energetica a sfarsitului sau de putere mediatico-malefica, realizandu-si influenta limitata, experimentand (poate, pentru prima data), ce inseamna sa ‘ti se infunde’, nemaivazand luminita de la capatul tunelului ci, doar cea de prin zabrele – incepand cu mijitul zorilor de zi, pana la ultima raza de apus de soare!
ESTE DEMENTIALA :)
12 Aug 2014

faza: "Aşa se face că, după ce „trupele” de pensionari vehemenţi au fugărit canicula şi pe jurnaliştii „băsişti”, în jurul Palatului Cotroceni, întrezărind mâna lui Băsescu în „confiscarea” sediului tv, acum, creierele din spatele „plimbării” de test gândesc următorul protest."
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine