2020-08-05 14:04

Nişte discreţi. Antonescu şi Ponta

 |  21:00

Pe Crin Antonescu parcă l-a înghiţit pământul după ce s-a dat în stambă uitându-se cu jind la ce fund frumos făcuse Boc stând în fotoliul de premier. Să nu-l mai mănânce limba pe marele orator din fruntea PNL? Greu de crezut! Mai degrabă îl ustură pielea, la câte şi-a luat pe chestie de voyeurism, chiar şi de la unii din conducerea partidului pe care cu îndemânare îl conduce către undeva. Sau poate l-o fi apucat, în sfârşit, greaţa, văzându-se la reluări. De-o fi una, de-o fi alta, istoricul Crin mai demonstră o dată actualitatea vechii vorbe româneşti: gura bate curul! S-ar putea ca pentru asta să intre cumva în istorie. Nu la facultate, că pe aia a absolvit-o, după cum e binecunoscut.

Peste Ocean, Ponta este la fel de discret. Nici Dracu’ n-a auzit, scris, ori vorbit despre vizita sa. Cu o excepţie - cică o asociaţie a jurnalişilor români de pe acolo, aşa să-i rămână numele - care întăreşte regula. La o expunere mediatică precum asta, îmi imaginez ce se mai distrează antemergătorii Geoană şi Vanghelie, în intimitate, cu consoartele. Primul a fost exclus din PSD că s-a dus la Unchiul Sam ca la dumnealui acasă. Ultimul, nu ştie să vorbeşte, dar a făcut, cum numai el ştie, să se scrie la greu despre tâmpenia de a crede că a vizitat oficial Washingtonul. Dar, în cele din urmă, fiecare cu succesurile lui! Partidul să cântărească.

Revenind la şefii USL, parcă, parcă au o nouă strategie. Atât de discretă încât - pare-mi-se? -nici ei nu o cunosc. Oricum, Puterea-i departe, departe peste mări, dragi copreşedinţi! Şi nu mă refer la cotidianul nostru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-06-06Parerea ta...

MIHAILESCU CRISTIAN
20 Feb 2012

Brravo, Fefe!!!
OVIDIU STOENESCU
21 Feb 2012

De atita discretie sa nu treaca alegerile pe linga ei si sa se pomeneasca iar in opozitie
MUSU
21 Feb 2012

Bravooo fefe
UN PROST
22 Feb 2012

monser pena,nu esti decat un jalnic aparator al vechilor si noilor securistii;nu ai nimic special in scris decat ce primesti de la andronic sau alti lacheii basisti.
ALLANA
22 Feb 2012

La Antonescu -curu a batut gura-.In rest, cu sau fara comentariile lor,cu vizite in America ori pe unde-or mai fi,cei doi pacalici se dovedesc, tot mai mult a fi, niste nulitati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz