2020-02-28 12:15

O expertiză de tot râsul pentru beizadeaua de la Caransebeş

 |  18:03
O expertiză de tot râsul pentru beizadeaua de la Caransebeş

Presa centrală anunţă că dosarul beizadelei din Caransebeş, care aintrat cu maşina pe pistă lovind din plin publicul prezent, este finalizat.Cristian Ungur, fiul unui cunoscut doctor local, a intrat, la începutul acesteiluni, cu maşina pe Aeroportul din Caransebeş, unde se ţinea Campionatul Naţionalde Motociclism. Martorii spun că după ce a făcut un tur de pistă, a acceleratpe o distanţă de 100 de metri, după care a intrat în public, accidentând treipersoane, din care două foarte grav. Cei prezenţi au susţinut că, deşi i s-asemnalizat să se oprească, Ungur a accelerat şi a trecut, cu peste 100 km pe oră,printre copiii opriţi în grila de start.

Interesant este că în urma expertizei tehnice auto efectuate, s-astabilit că viteza cu care circula şoferul era de 41 km/h. În plus, se mai aratăîn expertiză că victimele s-ar fi putut feri din calea bolidului. Bine că n-auspus că victimele şi-au dorit chiar să fie lovite de un Alfa Romeo sau că auavut tentative suicidale, aruncându-se brusc sub roţile maşinii. Nimeni nu-şiaduce aminte ca şoferul să fi încercat să frâneze înainte de a-i lovi peconcurenţi. Până şi tatăl său, Ioan Ungur, fost candidat la Primăria dinCaransebeş din partea PDL, declara după producerea carnajului că nu a avutniciodată probleme cu fiul său şi că trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut.Expertul parte al beizadelei, evident, a efectuat expertiza în favoareaclientului său. Să vedem ce vor spune specialiştii desemnaţi de procuror sau depărţile vătămate.

Organizatorul concursului era obligat să prezinte, potrivit legii, unplan de securitate, care să primească toate avizele, de la Primărie, de la Poliţialocală etc. Pentru faptul că un şofer beat (a avut alcoolemia peste 2 la mie,la 3 la mie ar fi intrat în comă alcoolică) a pătruns într-un spaţiu închis încare se organiza concursul de motociclism, nimeni, în afara lui, nu mai este trasla răspundere. Deocamdată, fiul de doctor este unicul acuzat. Ce au păzit forţelede ordine din moment ce un copil de bani gata a reuşit să pătrundă cu maşina înmijlocul unui concurs? Am înţeles că săptămâna viitoare dosarul său va fitrimis în instanţă. Până atunci, Parchetul de pe lângă Înalta Curte mai are o şansăsă ceară lucrarea la Bucureşti. În caz că este prea târziu, s-ar impune strămutareadosarului în altă localitate. Nu de alta, dar poate şi familiile magistraţilor aunevoie de vreo operaţie din partea tatălui inculpatului şi, aşa, poate s-arevita, naşterea conflictelor de interese.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

SILE
27 Aug 2010

Nu sunt absolvent de drept, dar stiu ca se judeca fapta si faptasul , in functie de lege.Restul sunt lolouri jurnalistice sau avocatesti.Iar judecatorii sa judece cu dreptate ca dreptatea e a lui Dumnezeu. Aceasta propozitie se afla undeva in Biblia pe care o au judecatorii pe masa. Iar la Isaia cap. 10 pct 1 2 si 3 scrie ceva despre cei ce dau hotariri silnice. O zi buna!
VALRO
27 Aug 2010

Hai sa fim seriosi! Chiar credeti ca in Romania mai sunt procurori si judecatori cinstiti? Pe aceste lepre cine le judeca? Dumnezeu? In tara asta banul face legea!
CORNELIA GALAVAN
28 Aug 2010

'LACRIMA RUTIERA' 2001 SALA ARCUB BUCURESTI MOTTO: 'ASASINI AI SOSELELOR DORMITI LINISTIT. JUSTITIA VA VEGHEAZA SOMNUL'.Intre spitale si tribunale, infirma in carje, cunoscand coruptia si abuzurile in solutionarea tragediilor rutiere a zeci de alte victime am avut initiativa organizarii proiectului LACRIMA RUTIERA.Pe langa comemorarea victimelor proiectul atrage atentia asupra faptului ca viata victimelor rutiere este dispretuita in justitie fiind favorizati 'asasinii soselor'in 90% din cazuri !
CORNELIA GALAVAN
28 Aug 2010

'LACRIMA RUTIERA' - CORNELIA GALAVAN 13 ANI DE UMILIRE IN JUSTITIE IN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER. IN ROMANIA NU EXISTA O JUSTITIE RUTIERA REALA. 'Crima rutiera' sau 'vatamarea corporala' nu sunt condamnate la nivelul european. Justitia si magistratii condamna incredibil in 2009 din 318 'crime rutiere' la 1-5 ani doar 27 de 'asasini' la inchisoare efectiva, restul fiind condamnati la...libertate ! Iar pentru consum de alcool sau coducerea fara permis 602 infractori !? PENIBILA JUSTITIE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine