2020-07-07 16:21

Ora prim-ministrului şi Vocea preşedintelui

 |  18:26

Roland Cătălin Pena

Muţenia preşedintelui Iohannis îi dă premierului Ponta aripi, mai ceva decât a mai energizantă băutură din piaţă, acum cu TVA redusă.

Simţindu-se singur la butoane, şeful Guvernului bâzâie tot mai des şi agresiv în jurul capetelor Justiţiei, care ar avea ceva personal cu neprihăniţii lideri ai PSD. De data asta s-a referit la „nedreptatea” făcută lui Liviu Dragnea, condamnat la un an cu suspendare în Dosarul „Referendumul”. Implicit şi ceilalţi conducători pesedişti se simt frustraţi, că doar fostul ministru al Dezvoltării nu a fost singur la furat.

Luat la întrebări despre atacul prim-ministrului la sistemul pe care îl păstoreşte, ministrul de Justiţie nu a găsit altă explicaţie mai proastă decât aceea că şi unii magistraţi dau sfaturi politicienilor. Aştia tot se mai cred şmecheri şi hoţi!

Prezent în Camera Deputaţilor la „Ora prim-ministrului”, Victor Viorel Ponta a dat ţării de ştire că România are o creştere economică sănătoasă, dar se confruntă cu trei provocări, şi anume populismul, o eventuală instabilitate politică internă şi tensiunile regionale. În materialul „Pericole pentru dezvoltarea României”, pe care l-a distribuit parlamentarilor, cu mare modestie nu s-a menţionat. Încă o dovadă că poţi fi un demagog de doi lei dacă ai consilieri de imagine bine dotaţi la mansardă, dar şi bine hrăniţi. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci ca să pari politician competent şi dedicat poporului e să repeţi ce-ţi spun, plus un aparat de propagandă uns la toate încheiturile.

Cu „Ora prim-ministrului” ne-am lămurit buştean, aşteptăm Vocea preşedintelui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz