2019-10-23 00:30

Pârjolul

 |  15:41

P24

Declaraţiile lui Cătălin Botezatu, erijat în apărător al actualului proprietar al Clubului Bamboo, nu au convins. Dimpotrivă, aş putea spune. Oameni de afaceri, funcţionari, angajaţi sau foşti angajaţi în sistemul public au comentat pe reţelele de socializare incendiul de sâmbătă dimineaţa din clubul de fiţe. Pârjolul care s-a produs pe malul Lacului Tei pare să fi produs mai puţine pagube faţă de datoriile pe care le avea clubul.

Localul funcţiona de mulţi ani fără autorizaţii, fără lucrări recepţionate, dar potentaţii zilelor noastre se îngrămădeau să rezerve mese la Bamboo, iar fostul primar al sectorului 2, Neculai Onţanu, organiza petreceri şi evenimente în club, chiar şi cu copii. Înalţi funcţionari din instituţiile de forţă se întâlneau aici, sperând să fie departe de ochii curioşilor. Aţi ghicit, era fieful social-democraţilor îmbogăţiţi peste noapte. Culmea ipocriziei, primarul general, spune că localurile care nu au autorizaţii trebuie închise. Dar pare de ce uită să spună că fostul şi actualul primar îi sunt colegi de partid. Onţanu îi este şi vecin. Cum poate explica un social-democrat că un coleg, actualul primar a fost viceprimar în mandatul anterior, a închis ochii cu bună ştiinţă la ilegalităţi? Câte zile trebuie să stea degeaba şeful Poliţiei Locale din Sectorul 2, Aurel Dobrilă, care preferă să-i acuze pe cei care reclamă probleme decât să le rezolve? Până când prietenii interlopilor vor mai fi responsabili cu „ordinea publică”, numiţi şi susţinuţi politic de un partid corupt până în prăpăsele? Clubul Bellagio, Chaboo, President sunt alte localuri cu aceleaşi probleme în sectorul 2, dar şi cu datorii la bugetul local. Presa scrie degeaba, căci ordinul de control lipseşte. Organele închid ochii chiar şi după ce evidenţele le zgârie ochii. Omul de rând este obligat să plătească o asigurare când îşi cumpără o garsonieră şi ditamai clubul nu oferă nicio siguranţă. Străzile sunt nesigure, parcurile la fel, iar curţile şcolilor stau ferecate pentru liniştea directorilor PSD-işti.

Încrederea în anchetele poliţiei lipseşte cu desăvârşire, ştiut fiind că, în cazul destituirilor sau a pensionării la 50 de ani, poliţiile locale sunt refugiul perfect pentru ei. Până când trebuie să îndurăm analfabeţii, corupţii şi incapabilii?! Merge vestea că în aceste zile primarul general. Gabriela Firea, îi ţine de urât lui Gabi Oprea în Dubai. Zvonul este credibil, pentru că altfel era pe la toate televiziunile pledând pentru corectitudinea pârjolită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray