2020-07-07 12:47

Pleoștirea mustății

 |  18:32
Pleoștirea mustății

Vi-l mai aduceți aminte pe Dragnea cum umbla el cu tabla în spate de la o televiziune la alta explicându-le românilor, negru pe alb, că Cioloș ascunde banii și nu vrea să dea poporului merinde? Ne scria conștiincios seară de seară în campanie că sunt bani la Buget pentru măriri de pensii și de salarii.

Ba, mai mult, Dragnea susținea că impactul bugetar al eliminării celor 102 de taxe nici nu se va resimți. Calcule peste calcule, tabele deasupra altor tabele, profesorul Dragnea ne ținea lecții de economie și fiscalitate cu promisiunea că, odată instalat în scaunul puterii, PSD va da drumul robinetului cu lapte și miere pentru toate categoriile de populație.

Nici bine nu și-a priponit miniștrii în sala de ședință de la Palatul Victoria, că Dragnea a dat fuga la seiful cu bani. Stupoare: tehnocratul Cioloș a fugit cu vreo 10 miliarde de lei. Așa a țipat Dragnea, fiindcă, de fapt, Cioloș a strigat „Prezent!”, arătând că nici vorbă să fi parandărătat vreun șfanț din visterie! După un tămbălău cât toate zilele, Dragnea s-a luminat și ne-a luminat că, de fapt, ar fi vorba despre diferența dintre veniturile prognozate și veniturile încasate.

Supărat nevoie mare și cu mustața pleoștită, Dragnea plânge acum pe umărul românilor și caută soluții. Se gândește deja cum să ne dea vestea cea mare: că toate promisiunile din campanie s-au spulberat! Sau că, onorarea lor ne va jupui de încă șapte piei, pe noi, cei care ținem bugetul ăsta amărât în spate...


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz