2020-02-19 19:39

Poliţistul a fost lovit în cap, pe la spate

 |  19:02
Poliţistul a fost lovit în cap, pe la spate

Cazul de la Dâmboviţa este atât de complex încâtpentru a-l înţelege am avea nevoie de câteva zile numai pentru documentarea înteren. Aşa că ne vom limita doar la punctarea câtorva aspecte. Trebuie săpornim cu sfârşitul poveştii, şi anume că un poliţist se zbate între viaţă şimoarte, iar după ce a fost operat, medicii spun că de acum soarta pacientuluise află în mâinile lui Dumnezeu. Autorul face parte dintr-unul din clanurile celemai periculoase din Dâmboviţa, “Ghenosu”, căutat de toate poliţiile din ţară şin-ar fi exclus să fi trecut graniţa înainte ca autorităţile să întocmeascăformele de dare în urmărire. Poliţiştii încearcă să afle acum care a fostmobilul faptei, de ce George Uţă, zis “Danezu”, l-a lovit pe poliţist în cap.

Se ştie că victima a făcut parte din echipa deanchetatori care a investigat cazul în care acelaşi “Danezu” şi-a snopit în bătaieprietena în holul blocului. Cazul a fost închis repede de procuror pe motiv căfata şi-a iertat iubitul bătăuş, la doar o săptămână după întâmplare. Avea deales reprezentantul Parchetului, îi permitea legea să-l cerceteze încontinuare, în ciuda retragerii plângerii de către fată? Dacă infractorul ar fifost atunci priponit, ieri-noapte nu mai ajungea să bage un poliţist în comă. Poatecă ar trebui să se autosesizeze Consiliul Superior al Magistraturii şi săverifice soluţia dată în luna martie de procuror.

Se pare că interlopul şi-a lovit victima pe la spate, întoaleta barului, după care a sărit pe geam şi dus a fost. Faptul că şi-a trimisun avocat la Parchet, care să-i reprezinte interesele, denotă mult tupeu. Gruparea“Ghenosu”, una dintre cele mai violente clanuri din România, a beneficiat declemenţă din partea justiţiei. Poate ar trebui să ne reamintim că Florin Pârjol,liderul grupării “Ghenosu”, a fost la un moment dat arestat şi pus în libertatedupă un plan ticluit de un magistrat prahovean, Dumitru Rebegea, în schimbulsumei de 20.000 de euro. Rebegea a fost arestat pentru luare de mită, partealui fiind de 9.000 de euro, lucru care la vremea respectivă l-a nemulţumitteribil. În Dâmboviţa, ramificaţiile lumii interlope pătrund până şi în sferapolitică, de altfel barul în care sălăşluiesc capii reţelelor mafiote a fostdeschis acum două luni, avându-l pe unul dintre administratori în persoanaviceprimarului PDL Bogdan Ana. Gurile rele spun că Ana nu ar fi fost străin deeliberarea “Ghenosului”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine