2020-01-25 14:35

Pontificarea României. Trăiască lupta pentru debăsificare!

 |  15:56

Roland Cătălin Pena

Iniţiat de Dan Şova, care nu a priceput nimic din vizita de reeducare la Muzeul Holocaustului, Victor Ponta a comparat ultimii zece ani din istoria noastră, în care a fost ministru şi prim-ministru, cu perioada nazistă. Ocazie cu care şi-a lansat şi programul politic de candidat la preşedinţie: debăsificarea ţării. Anunţul a fost făcut la Antena 3, în spaţiul aerian al căreia nici muştele nu o să mai aibă voie să bâzâie când se scălâmbăie Mircea Badea.

Minunate vremuri ne aşteaptă odată cu pontificarea României. Dan Voiculescu va fi graţiat, Adrian Năstase şi restul bandiţilor din aceeaşi tagmă vor suporta o amnistie fără anestezie, Cornu va deveni ghetou-martir, justiţia se va întoarce la locul ei – în curtea partidului, unde va organiza procesul băsismului. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea - Doamne, ne-am umplut de victori! –, e cel mai potrivit, fiind şi şef de promoţie la bază, în rolul acuzatorului.

Deoarece Ponta ţine la secret amănuntele proiectului său de ţară, le putem doar intui. La pontisme cum ar fi relaţiile cu NATO, UE, Putin, China sau la cele ale Corinei Creţu la Bruxelles, îţi e şi frică să te gândeşti.

Culmea e că evreii au fost printre primii care au sărit în apărarea “nazistului” Băsescu. Una dintre părţi e limpede că nu a priceput nimic din lumea în care trăieşte. Iar, veste proastă pentru Micul Titulescu, nu sunt evreii.

Cu puţin înainte să vorbească de “nazismul” în care ne lăfăim, Victor Ponta se destăinuia, pe malul mării, tinerilor pesedişti că-l invidiază pe Radu Mazăre. O fi gelos şi pe uniformele SS în care Ramses al Constanţei defila ţanţoş împreună cu fii-su?

Pentru cei cinci milioane de îndoctrinaţi iremediabil, care de 25 de ani votează FSN sub toate măştile sale, nu există îndoială că, imediat după instalarea pontifului la Cotroceni, pe capul nostru se va abate pronia pesedistă. Locuri de muncă pe toate gusturile; autostrăzi cât vezi cu ochii; inundaţii, interzise; taxe şi impozite de râsul curcilor; un chinez pe lângă casa fiecărui cetăţean; salarii după nevoi; regionalizare; descentralizare etc. etc. Scârţ, Mariţo! Era să scriu Victoriţo.

N.B. Ţin să-l contrazic pe Radu Banciu. Adrian Năstase n-a furat un bou. L-a fătat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-11Parerea ta...

HA.HA.HA...:))))
09 Sep 2014

Alt articol SUPERRRR!!! Nici nu stiu de care fraza sa m-apuc s-o comente, pe bune :)
AOLICA!
09 Sep 2014

Stai asa! Cum adica A.Nastase n-a furat un BOU ci l-a fatat?! Pai, l-o fi fatat, dar nu-si recunoaste 'parintele', se dezice de el! Nu recunoscu' BOUL ca, in plina campanie FSN-sto/PDSR-sta/PSD-sta, ca fost purtator de mape (precum Sova, de-acum) el a votat nu cu neamu’, ci cu dusmanu'(nu din pat:), cu ala din alalalt partid, alaturi de care se pupa-n bot pana mai ieri, la modul USL-st??!!
IN PRIVINTA PONTIFICARII
09 Sep 2014

tarii, eu zic sa-i zicem Vatican a la Romanica! Functionand - la fel ca si Vaticanul cel adevarat - ca fiind cel mai mic stat din lume, cu legi proprii, inexpugnabile, cu legi de neatins, cu garda proprie, cu guvern in guvern, ce mai - un statulet in aparatul de Stat, cu puteri nelimitate, cu grad de infailibilitate, no?!
CE-AI VREA SA STII
09 Sep 2014

stimabile, in privinta legaturilor cu NATO, Putin, UE, China cand nici cu Base nu mi-e rusine?! N-a zisara marinarul ca doar cateva firfirici sunt publice, la restul (vro 15), sa ne punem pofta-n cui!
DE CIORBEA,
09 Sep 2014

refuz sa si vorbesc! Este al draqului, fiind om insemnat: ochiul de la Nord zice una, cel de la Sud (fata de fata)- zice, alta!
SI-L MAI FREACA SI INTERESUL
09 Sep 2014

care poarta fesul! Are datorii neicusorule! Drept pt.care, se achita moral (fata de PUTERE), ca sa-si plateasca oalele sparte! Gurile 'rele' de la tembelizor, ziceau ca salariul lui este de aproximativ 1000 de euroi (asa o fi?!).
CROCODILUL FLAMAND
09 Sep 2014

"De-basificare" adica migrarea legala a ciorilor de la basisti la pontisti Trailes Bahtalo Ponta Mondialu si Lenutza Pleshkoitza
HAHAHAH....
09 Sep 2014

La intaltime, Lacoste :)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine