2020-04-08 09:12

Povara unui prenume. Să zicem... Alecu

 |  17:57
Povara unui prenume. Să zicem... Alecu

Azi scriu doar pentrudouă persoane, dar nu mă supăr dacă „trageţi cu urechea” la ce am de spus.Scriu pe net, pentru că unul dintre destinatari este prea departe ca să mă audădirect, chiar şi în mileniul comunicaţiilor instant, iar celălalt e prea micdeocamdată să citească şi vreau cuvintele astea să-i rămână pentru când o fidestul de mare să se întrebe de ce tatăl ei nu e la fel cu ceilalţi taţi. Vreausă le spun o poveste pe care nu o ştie nimeni întreagă, dar pentru fragmentedin ea sunt destui care ar putea băga mâna-n foc că e reală. Şi e reală, sutăla sută... Din păcate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-24Parerea ta...

BETON
02 Iul 2010

sper ca vei afla mai multe raspunsuri sau cel putin...vei sti cat insemni tu pt vacarita.
KARCOTASUL
03 Iul 2010

Povestea este reala 100%. Cei doi oameni sunt cel mai probabil Alexia fetita ta si cel de-al doilea tatal tau natural (Alexandru) stabilit in America. Despre cei 5 din final... pot doar sa banuiesc vreo 3, bunicul, mama ta, tatal tau adoptiv. Ce ai uitat insa sa "spui" legat de copilarita ta este "ucenicia" facut de bunicul tau pana la varsa de 12 ani. Nu este o rusine si trebuie sa recunosti ca datorita "ei" ai urcat sus in ierarhia sociala.
DOMO
04 Iul 2010

nu stiu cum se face dar...toti "groparii"unor ziare sunt mari....simpatizanti(ca sa nu zic mai rau)psd!sa fie doar o rasplata ca ati fost "trup si suflet"linga "marele"geoana in campanie?si intimplator ati "darimat"ziarele la care lucrati(gardianu,ziua,cotidianu,etc) deoarece nimeni nu mai cumpara un nistorescu,badin,rosca-stanescu,racoviceanu,constantin,etc.oare nu va da de gindit acest lucru?
VANITY_FAIR
04 Iul 2010

mi-as dori sa priceapa si EI ce spui tu, de fapt. mi-as dori sa nu se hlizeasca, frecandu-si mainile, de 3 ori pe luna, sperand in nimicnicia lor, ca vor reusi sa faca rau, de pomana. si mi-as dori sa apuc ziua in care o sa ma uit la EI, fara teama, spunandu-le scurt: "cine-mi aduce primul un pachet de tigari, va sta o ora-n plus cu lumina aprinsa".
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine