2020-03-29 12:55

Premierul cu părul de foc... (umor negru, de mare prost-gust)

 |  19:56
Premierul cu părul de foc... (umor negru, de mare prost-gust)

Am avut un vis urât, m-a obsedat toată ziua şi mă gândesc serios că oamenii care-l iubesc pe Emil Boc ar trebui să aibă mai multă grijă de el pentru că sufletul îmi spune că s-ar putea să fie în mare pericol. Pe scurt, îmi e teamă să nu aibă soarta Fetei cu părul de foc. Aşa că Elena Udrea, Cristian şi Cezar Preda, Vasile Blaga şi chiar Traian Băsescu ar putea sta în următoarele luni cu ochii pe el.

Prin vis, vedeam cum, în 2003, Boc era unul dintre cei mai simpatici şi iubiţi parlamentari ai Partidului Democrat. Era anul în care Mădălina Manole scotea ultimul ei album cu succes de public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

MILYCA
19 Iul 2010

Desigur ca daca toti trag in Boc s-ar putea ca cineva sa-l nimereasca rau de tot dar asa cum spuneati are si ajutoare bune si doamna Udrea este un ajutor constiincios.
OANAB
19 Iul 2010

d-na Udrea este ministrul care are cele mai multe rezultate, gandeste in solutii nu in probleme si arata ca se poate face treaba buna in tara asta
DOMO
20 Iul 2010

conu alecu numai la un ziar psd-ist se putea duce!dupa ce a ingropat "gardianul"s-a dus sa nenoroceasca si "puterea.unde sunt "fratiorii demolatori de ziare":badin,nistorescu,s.stanescu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine