2019-10-14 06:27

Promisiuni greţoase

 |  20:09

P24

Când aud spoturile electorale prin care se promit salarii minime de 2 mii de lei pe lună, parcă ne întoarcem în timp. Pe de altă parte, conştientizez faptul că există oameni care încă mai cred în promisiuni deşarte şi deşănţate. Ridicol este că promisiunile sunt doar pentru un milion şi ceva de bugetari, care ar putea să se lase “seduşi” şi să-i voteze pe populişti. La fel de enervantă este şi demonstraţia lui Liviu Dragnea, care spune că românii îngraşă puşculiţa operatorului de energie care încasează taxa radio şi televiziune. De parcă s-ar fi născut după ultima ploaie, liderul PSD ne crede complet idioţi, crezând că am uitat că tot PSD este partidul care a propus maşinăria financiară, nu alt partid.

Ce concluzie logică ar putea trage electoratul din demonstraţia inginerească a lui Dragnea, decât aceea că nu mai ajunge nimic din comisionul negociat în urmă cu vreo 15 ani la PSD. Acum când procurorii DNA anchetează mânăriile de la posturile publice, conduse în cea mai mare parte din timp de oamenii propuşi de social-democraţi, iese Dragnea să ne spună “marea descoperire” a comisionului de 17% împărţit între operatorul de energie şi posturile publice de radio şi televiziune. Pentru sărăcia din ţară, de peste 25 de ani, cine ne despăgubeşte domnu´ Dragnea? De haosul din economie, de preţurile impuse la utilităţi, care ne cocoşează, pentru ca bugetarii să aibă salarii nesimţite pentru cât muncesc, cine răspunde? Averile pe care le-au acumulat bugetarii şi politicienii când vor fi confiscate şi valorificate în favoarea bugetului de stat? Dacă vor fi vreodată recuperaţi banii, care tot bugetarii şi pensionarii vor fi plătiţi. Nicio intenţie economică pentru un trai mai bun nu am auzit. Asistăm la o campanie anostă, fără conţinut, cu nişte promisiuni greţoase, la fel de insipidă ca şi cea de la locale, de 26 de ani. Degeaba au fost băgaţi consilieri noi, care habar nu au ce votează şi merg pe mâna partidului. Oamenii ăştia nu înţeleg că partidul îi ţine de mână pănă la uşa DNA, peste prag sunt singuri şi degeaba vor invoca “linia partidului”. Dar, ştiţi ce? Adevărata faţă umană o vom vedea după parlamentare, când primarii populişti se vor dezlănţui în ilegalităţi pentru următorii trei ani şi jumătate. Deocamdată, deciziile electorale nu au niciun efect, dar după aceea nu se ştie, iar pe bunul simţ nu putem miza. Şoricul rămâne gros.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-27Parerea ta...

CONDORUL
11 Dec 2016

Apanajele mafiei p.s.d.sunt:minciuna,doctrina pro -rusa ,hotia, incurajarea trandavelii pe banii statului ,tradarea ,fariseismul,paranoia ,anti-justitia ,anti -constitutia ,anti -regionalizare ,anti -mediu privat,anti-progres.
CROCODILUL FLAMAND
11 Dec 2016

STIMATI TOVARASI SI PRETINI.....(URAAA URAAAAA URAAAAA CEAUSESCU SI POPORUL CEAUSESCU ROMANIA....BLABLAAA ETCETERA)...VA MAI DAU O SUTA DE LEI DACA STATI CAPRA SI SUGETI BINE PIXUL........VINE 22DECEMBRIE....STIMATI TOVARASI.....AAAA CONCETATENI.....AAAAA SUNT ILICI ILIESCU.....VENITI LA TELEVIZIUNE SA VA IMPUSCAM SPECTACULOS SI SA MA PISH PE CADAVRELE VOASTRE....HA HA HA STUPID PEOPLE......A MERS 27DE ANI TZYGANIA FSN-1989.....CARE IMBECIL MAI CREDE IN ASTIA?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pleoștirea mustății Vi-l mai aduceți aminte pe Dragnea cum umbla el cu tabla în spate de la o televiziune la alta explicându-le românilor, negru pe alb, că Cioloș ascunde banii și nu vrea să dea poporului merinde? Ne scria conștiincios seară de seară în campanie că sunt bani la Buget pentru măriri de pensii și de salarii
09 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray