2020-02-24 06:57

Prostituţia lui Prigoană, pe centura politicii

 |  19:18
Prostituţia lui Prigoană, pe centura politicii

Jospălăria în faţa iniţiativei proaspătului deputat PDL, Silviu Prigoană. Nu-iputem spune încă iniţiativă legislativă, fiindcă, la fel ca orice demers alportocaliilor, nu-i gata, ci doar înplin proces de elaborare (autostrăzi, legi, combaterea corupţiei şi creştereaeconomică - toate sunt aproape de finalizare, şi le vom vedea în 2011, dacă maitrăim până atunci).

Dinceea ce se ştie despre lege, se vede că dl Prigoană este tată de băieţi: nu seteme că fetele lui ar putea să-şi dea masteratul la bordel, în schimb vrea săimpună o discriminare neconstituţională pe piaţa muncii, interzicândhomosexualitatea pe bani.

Bisericaa respins legitimarea curvăsăriei, plecând de la principii morale, care, se ştie, nu au treabă cu dlPrigoană sau cu ceilalţi parlamentari, politicienii fiind oameni care practică,în grup, probabil a doua cea mai veche meserie din lume. (Acum, că se simtelezată, poate se gândeşte şi Biserica noastră cât de ortodoxă e cumetria cuînaltele feţe politicieneşti, de pildă la “întronizarea” preşedintelui, undes-a prezentat Patriarhul, aşa cum nu se întâmplă în statele laice unde apacaldă este permanentă).

Argumentelepro sunt pragmatice: se fiscalizeză domeniul, este protejată prostituata deproxeneţi, ca şi sănătatea domnilor clienţi. O fi aşa la nemţi, dar ce te facică, vorba matroanei şefe: iarna nu-i ca vara, România nu-i ca Germania?Alimentaţia publică e legalizată de mii de ani în ţara noastră şi uite cărestaurantele sunt în topul evaziunii, taxe de protecţie plătesc şi patroniibarurilor de fiţe şi cei cu terase “la varice”, iar toxiinfecţiile alimentaresunt cap de listă în meniul cârciumilor româneşti...

Nicilegalizarea, nici incriminarea prostituţiei nu au sens dacă nu se legalizeazămai întâi România. Nu cred că vom găsi în Germaniadlui Prigoană un deputat care să facăafaceri cu o primărie condusă de uncoleg de partid, de exemplu. Sau, mai degrabă, nu găsim fraieri de alegători care să înghită perversiunea.

Deaceea merită felicitat dl Prigoană: sunt destui clienţi, în electorat, care seexcită la astfel de oferte politice. Din păcate, pentru PDL, nimic nu-l maiscoală, în sondaje sau la urne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-04Parerea ta...

ARNOLD
09 Sep 2010

DOMNE ..TRAZNITEAR,.. DOMNU SLUGA PSD-ISTA
SILE
10 Sep 2010

Si eu cred ca mai intii trebuie ,,legalizata" Romanika. Mai exact ne trebuie si noua o legislatie teafara incepind cu constitutia.Dar pentru asta , ne trebuie mai intii oameni iesiti din mintea de lemn capabili sa o produca.Nu-mi fac iluzii, dar daca d-l Vilcu sesizeaza seriozitatea subiectului, dezbaterile asupra lui ar putea da destul de lucru jurnalistilor. O zi buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine