2020-02-25 09:52

PSD şi PDL joacă ping-pong cu interlopii

 |  18:51
PSD şi PDL joacă ping-pong cu interlopii

Ieri, George Uţă, zis“Danezu”, care a băgat în comă un poliţist din Târgovişte şi-a recunoscut fapta,declarând drept mobil dorinţa de răzbunare. Gestul său este cu atât maiinexplicabil cu cât poliţistul judiciarist, ale cărui şanse de supravieţuiresunt minime, nu îl anchetase niciodată, ci doar făcuse parte din echipele decercetare trimise în teren.

Aţi remarcat probabilcă, pornind de la un dosar care ţine de criminalistică, s-a ajuns ca membrii formaţiunilorPDL şi PSD să-şi paseze de la unul la altul caracatiţa mafiotă reprezentată dediverse clanuri. Concluzia este că, de-a lungul timpului, şi unii, şi alţii auprofitat de această categorie socială folosind-o ca masă de manevră electorală,însă abia acum, în acest regim, s-au oficializat relaţiile cu autorităţilelocale.

Vasile Moise (dinclanul “Deju”) a figurat pe listele PDL la Consiliul Judeţean, ulteriordevenind consilier în Ministerul Culturii. Tudorică Răducanu (gruparea “Răducanu”)a fost pe liste tot din partea PDL la Consiliul Municipal Târgovişte.

Florin Popescu (preşedinteleConsiliului Judeţean Dâmboviţa, preşedintele PDL local, vicepreşedinte PDL lanivel naţional) cercetat de DNA, a promis că dacă va câştiga alegerile, va botezaun copil de romi. Nu a găsit altul, decât din clanul Drăgoi, al cărui membru defrunte Constantin Drăgoi este arestat într-un dosar al DIICOT, pentru afaceri princare statul a fost păgubit cu un milion de euro. Este naşul de cununie alprimarului PDL de Dâmboviţa, Gabriel Boriga, pe numele căruia s-au deschis maimulte dosare.

Toată lumea a fost deacord că gruparea “Ghenosu” este cea mai periculoasă din Dâmboviţa, iar pentrueliberarea liderului ei, Florin Pârjol (zis “Ghenosu”), un judecător, atras fiindde bani, zace şi acum în puşcărie.

Interesant este că Pârjola părăsit arestul cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale. În cinsteaacestui eveniment, s-a dat o petrecere de pomină care a ţinut două zile şi douănopţi la Restaurantul “Solarino”, aflat la intrarea în Târgovişte, unde lăutariiau făcut dedicaţii viceprimarului PDL, Ana Bogdan, zis “Body”, şi interlopului „Ghenosu“.Sunt şi imagini, compromiţătoare pentru tabăra adversă, din sediul PSD local,din seara alegerilor prezidenţiale, după închiderea urnelor din secţiile devotare, când s-a anunţat rezultatul (fals, de altfel) care îl dădea drept câştigătorpe Mircea Geoană. Într-un birou, apar nişte interlopi care se bucură alături depesediştii din Dâmboviţa.

Ana Bogdan are o firmăde transport public şi, în campanie, toate microbuzele sale, sub pretext căaveau exclusivitate, au făcut reclamă PDL. Se spune că microbuzele lui „Body“erau atât de împopoţonate cu bannere şi afişe ce purtau culoriledemocrat-liberalilor, încât şoferii abia mai vedeau pe unde circulă, iartaximetrele îşi schimbaseră culoarea din galben în portocaliu. Drept urmare, şefultaximetriştilor a ajuns consilierul personal al primarului Boriga. Pentruvoturile date de romi PDL-ului a venit şi termenul scadent, astfel că răsplataa constat fie în diferite funcţii, fie în împroprietăriri cu terenuri. De laAlexandru Ioan Cuza nu s-au mai făcut asemenea împroprietăriri. În esenţă,povestea stă în felul următor: romii şi-au ridicat ilegal case pe domeniulpublic. Ca să intre în legalitate, s-a profitat de legea care prevede cătinerii cu vârste de până la 36 de ani pot primi din partea statului terenuride 300 mp pentru construirea unei locuinţe. Autorităţile locale, în loc să le dărâmecasele, i-au ajutat să le treacă pe numele fiilor lor, intrând astfel înlegalitate. În Dâmboviţa, nici un român nu a primit casă în sistemul ăsta. Cinevadin partea romilor se lăuda ieri “oraşul a început să fie al nostru, vreau săfiu primar”. Va fi prima oară în istorie când un reprezentant al romilor va câştigaadministraţia unui oraş de talia fostei capitale a ţării, Târgovişte.

Notă: Să nu-lfi informat Aurel Vlădulescu (fostul comandant al Poliţiei din Dâmboviţa), şefulCorpului de Control al Ministerului de Interne, pe ministrul Blaga de toată şerpăriadin judeţ?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine