2019-08-18 14:37

Regele Hagi din ţara chibiţarilor online

 |  17:50
Regele Hagi din ţara chibiţarilor online

Nici nu mă aşteptam să fie altfel. Nicimăcar atunci când în media apare un adevărat om de fotbal, microbiştii de lanoi nu sunt mulţumiţi. De aproape o săptămână, Hagi a ieşit din nou în public,după o lungă pauză. Mai întâi, a reacţionat la declaraţiile lui Răzvan, iaracum a fost numit antrenor la Galatasaray.

Pentru prima oară în ultimii ani, Becali nu maiţine capul de afiş al ziarelor, aşa că e normal să nu mai fie el ţintaatacurilor cunoscuţilor chibiţari online. Cei care pe „internete” sunt cei maiaprigi susţinători ai fotbalului, dau lecţii de deontologie şi oferă sfaturipentru conducători au o nouă pradă, Gheorghe Hagi.

“E analfabet”, „e prost ca antrenor”, „e omul fraţilor Becali” sau că „afost cu două clase sub Dobrin ca jucător” sunt câteva dintre comentariile acideale fanilor sportului. Sunt convins că, în mare parte, sunt aceiaşi care,atunci când merg pe stadion, nu fac altceva decât să înjure şi să ironizezejucătorii. Care dau lecţii de fotbal, dar atunci când vine vorba de implicare,dispar ca şobolanii.

Hagi rămâne Hagi şi punct. Cel mai marefotbalist român şi un profesionist desăvârşit. Un titan al sportului şi unambasador al României. Poate nu e un expert lingvist, dar are mai multedistincţii primite decât ani de şcoală au cei care îl contestă.

BONUS, o amintire cu Hagi în Istanbul, vara lui 2008. La meciul tur dintreGalatasaray şi Steaua de pe Ali Sami Yen sunt prezenţi peste 20.000 de turci,are cântă non-stop pentru echipa favorită. Cu puţin timp înainte de debutulpartidei, în tribune îşi faci apariţia Hagi, iar Nonda & Co. parneinteresanţi. Numele românului e scandat continuu minute bune. La final,aceeaşi poveste. Împreună cu familia încearcă să-şi facă loc spre parcare, însănu mai apucă să ajungă la maşină pentru că e luat pe sus de fani care încăpoartă tricouri cu numele lui, asta la 7 ani de la retragere. Asta înseamnăHagi la Istanbul şi nu mai e nimic de comentat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray