2020-01-27 10:32

Să râdem de PSD cu Vanghelie şi Ghiţă

 |  16:13

Roland Cătălin Pena

Ce consultări la Cotroceni, ce Raport pe MCV, ce demisie a directorului SRI? Astea sunt mizilicuri pe lângă dialogul dintre Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă. Cei doi fruntaşi ai PSD şi-au pus, marţi seara pe B1 TV, poalele în cap cu atât talent şi sinceritate de stă să crape de invidie nu doar cronicarul, ci chiar şi mamele procurorilor de la DNA.

„Sebastian Ghiță conduce PSD-ul. Eu nu am reușit să vorbesc cu Ghiță. Când eram șef la PSD, Ghiță dormea la ușă. Ai făcut bătături cât ai dormit la ușă la Mircea Geoană”, a punctat Vanghelie.

„Nu vreau să îi reproșez nimic lui Vanghelie. Le reproșez oamenilor care s-au lăsat păcăliți de acest om”, a replicat Ghiță.

„Când eram șef în partid, acest om dormea pe la ușile partidului. Domnul Ghiță nu putea nici măcar să se viseze consilier local dacă nu era Ponta și nu falsificau voturile la congres”, a trântit-o Vanghelie. „Ai generat mafie!”, i-a întors-o Ghiță. „Tu vorbești de mafie? Ai falsificat licitații. Vei răspunde, că nu vei fi la infinit cu Victor Ponta”, a plusat primarul care este.

„Dacă ne vom întoarce la momentul în care Vanghelie va face și va desface guverne, o să facă majorități, ne înșelăm. Eu nu vreau să-i reproșez nimic lui Vanghelie, ci doar oamenilor care s-au lăsat păcăliți de el”, a revenit Sebastian Ghiță.

„Am să desconsider orice tabără sau politică din care veți face parte. Nu cred că aveți probitatea morală de a vă da cu părerea despre colegii mei din SRI și această instituție. Nu înțeleg ce caută Geoană în relație cu dvs.”, s-a scăpat ploieşteanul.

„Eu nu îl respect pe Victor și știu ce caută în aceeași tabără cu tine”, s-a dat informat Vanghelie. „Sper din tot sufletul să nu ajungem vreodată la mâna domnului Vanghelie”, a zis Ghiță, din portiţă.

„Ăsta trage pe nas!”, a concluzionat Marian.

Câţi din ăştia or mai fi rămas în PSD? O să-i numere DNA, uşor-uşor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-01Parerea ta...

MDA...
28 Ian 2015

chiar de ras! Vulpoii astia isi faceau declaratii 'de dragoste' sau isi dadeau stenograme la liber pt.DNA, in direct:))
TOTUSI....
28 Ian 2015

Vanghelie parea chiar haios de sincer in ticalosia lui de gandac de Colorado, avand deja inscriptionat pe carapace nr. 5 (al Primariei condusa cu (s)onor atatia ani), incadrat ca stema, de o masa in stil oval cu bunatati, marca distractiei de Anul Nou (bine-cunoscutul Vanghelion).
IN TIMP CE GHITA
28 Ian 2015

se vrea/se crede domn ‘acoperit’ in comisii de specialitate ce vizeaza Securitate(a) lui si-a infractorilor lui (stiuti numa’ de el si de partidul lui), scuipa dezgustat mirosul greu lasat de gandacul de Colorado, chiar daca si el este o insecta verde, adica din acelasi partid! Ma uit (spre exemplu) la filmarile cu el, in care jurnalistii abia tin pasul cu el, alergandu-l pe holurile Parlamentului – lucru care nu-l deranjeaza (se pare), chiar il amuza:); trebuie sa fie destul de greu sa fugi dupa un asa lungan capricios care-si arunca picioarele-alea de lacusta ‘de iarb(a) FIARELOR’, caruia-ii baleste a scos limba (de-un cot) spre vreo alta afacere banoasa, nu de ceva... ‘ciudat’ si demonitizat avand marca sau morga, de Vanghelion!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine