2020-02-25 09:40

Se caută maşina agresorului din cazul “Olteanu”

 |  19:04
Se caută maşina agresorului din cazul “Olteanu”

Ieri, poliţiştii din sectorul 6 al Capitaleiurmau să întocmească portretul-robot al bătăuşului care l-a lovit în plinăstradă, cu o bâtă în cap, pe liberalul Cristian Olteanu. Victima a fosttransferată ieri la Secţia Neurochirurgiea Spitalului Universitar Bucureşti pentru a-i fi operat hematomul aflat la bazacutiei craniene. Pentru a înţelege de ce a ajuns un om să fie băgat în spital înstare aproape de comă, trebuie să vedem cine este Cristian Olteanu.

A crescut în cadrul tineretului naţionalliberal, a fost vicepreşedinte AVAS în guvernarea Tăriceanu şi directorul decabinet al fostului ministru al apărării Theodor Atanasiu. A devenit şefulfilialei PNL sector 5 în vara acestui an, în ideea de a-l concura pe MarianVanghelie la alegerile din 2012, pentru primărie. Până acum, spune CristianCiocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, nu sunt indicii care să ducăla concluzia că ar fi vorba de o agresiune de natură politică.

Anchetatorii iau în calcul mai multe piste,printre ele şi răzbunarea venită din partea fostei bone pe care soţii Olteanuau reclamat-o la Poliţie că le-a maltratat copilul. Pentru magistraţi,imaginile înregistrate cu bona bătăuşă au fost edificatoare, fiind obligată laplata unei amenzi penale şi a daunelor morale, în valoare de 2.000 de lei. Totce se mai ştie despre ea este că de anul trecut a plecat în Grecia unde “îngrijeşte”de un alt copil.

Dincolo de ipoteza atacului în baza unui planpremeditat, se merge şi pe ideea unui conflict spontan, variantă destul de puţinplauzibilă.

Cert este că miercuri dimineaţă, la vreo 200de metri de blocul în care locuia, Olteanu a fost luat la bătaie. Până cavictima să poată fi audiată, soţia sa şi martorii oculari sunt cei care ajutăanchetatorii. Se caută imagini de pe camere aflate în zonă care să fi surprinsmomentul actului violent. Liberalul pleca de acasă la diferite ore, spreexemplu, miercuri, a ieşit din bloc în jurul orei 10.00-10.05, ceea ce denotă căfusese aşteptat încă de la prima oră. Sunt persoane care au surprins secvenţialfaza. Însă toate spun că a existat o maşină din care a coborât un bărbat cu unobiect contondent în mână, cu care l-a doborât la pământ pe Olteanu. Mai esteun martor care declară că l-a văzut pe liberal cum trăgea de un şofer, moment încare din maşină a coborât un individ care l-a luat la bătaie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine