2020-03-28 18:05

Se mai salvează fotbalul românesc?

 |  20:30
Se mai salvează fotbalul românesc?

Urmăresc tot ce mişcă în fotbalul românesc de vreo 15ani, adică de când aveam eu 7, dar parcă după fiecare sezon văd tot mai multălume plictisită de circul numit Liga I. Media spectatorilor a scăzut îngrijorător în ultima perioadă, iar acum suntem undeva la nivelul Ligii a III-a din Anglia.

În sezonul anterior am simţit că s-a atins apogeul, amrămas la fel de scârbit ca majoritatea microbiştilor, dar am ales să continui,iar peste numai o zi va începe un altul. În interiorul meu simt în fiecare varăcă următorul campionat va fi mai bun, mai curat, va fi fair-play, dar la finalrămân mereu dezamăgit. Şi acum am aceleaşi emoţii.

Încep să fac calcule pentru primăvara europeană, pentruEURO 2012, pentru ce joc frumos voi vedea la meciurile din Liga I (ce amator).De fapt, în loc de primăvara europeană îi văd pe Gigi Becali, Vasile Turcu,Marian Iancu sau Adrian Mititelu înjurându-se reciproc spre deliciulmoderatorilor tv. Şi mă gândesc iar la următorul an, ca un bolnav incurabil.

De fapt, mă mint singur, sunt un naiv când cred că sepoate schimba ceva. Mergem din rău în mai rău, şi ritmul creşte simţitor. Încâţiva ani, fotbalul românesc poate ajunge doar la nivel de amatori, dar, latelevizor, personajele comentează, se ceartă, înjură, spun ele, pe banii lor,pentru că investesc în fotbal. Mai degrabă îl îngroapă, pe zi ce trece.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-01Parerea ta...

ARGONAUTUS
21 Iul 2010

Zici ca ai 22 de ani? Nu-i arati. Editorialul banuiesc ca l-ai scris la 7 ani si acum ai completat cifrele.
GIGEL
21 Iul 2010

ba, bine zici. O sa ne intreaca si pescarii din islanda la cum progreseaza fotbalul romanesc. Pana cand nu vor pleca mitica si sandu nu vad cum am putea sa intram si noi in randul lumii.
ALIN2313
21 Iul 2010

"Argonautus", din cauza celor ca tine e tara in situatia asta...frustrarea e un sentiment comun romanului de rand...iar daca fotbalul romanesc ar mai avea macar o sansa cat de mica sa se salveze, tu clar nu mai ai sanse...noi, cei care citim astfel de materiale ar trebui sa ne legam de articol, nu sa ne dam mari si tari si sa facem caterinca...mie mi-a placut articolul, scurt si la obiect, o opinie a unui om care s-a scarbit la fel ca majoritatea de fotbalul de la noi
ARGONAUTUS
22 Iul 2010

alin2313 nu am spus niciodata ca fotbalul romanesc nu are mari probleme, am spus ca si presa are mari probleme cu astfel de inseilari pe post de editoriale. spui tu :"noi, cei care citim astfel de materiale ar trebui sa ne legam de articol". pai exact asta am facut. ideea e corecta, fotbalul romanesc este o cloaca, eu eram infiorat de felul cum este scris acest editorial, scolareste, ca o compunere de clasa a 4-a.
LIGA3
22 Iul 2010

din curiozitate am citit ast?zi acest ziar "Puterea" ?i am r?mas impresionat de felul cum este structurat, iar cel mai mult mi-a pl?cut acest editorial care într-adev?r este la obiect. Apropo domnule "Argonautus" cred ca indicat ar fi sa cititi definitia cuvantului editorial pentru a vedea ce inseamna ?i apoi sa facem asemenea afirmatii. Nu cred ca este o dezinformare ci doar omul si-a exprimat punctul lui de vedere
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine