2020-04-06 15:59

Şi-a răzbunat fratele, primarul din Cogealac?

 |  20:00
Şi-a răzbunat fratele, primarul din Cogealac?

Scandalulcu împuşcături de la Constanţa a pornit de la Cati Hristu, primarul din comunaCogealac, datele de anchetă arătând că, însoţit de zeci de localnici, a intratpeste paznicii unei firme de construcţii. Agenţii firmei de pază au ripostat cuarme încărcate cu bile de cauciuc, de aici rezultând cinci persoane rănite.Pentru a înţelege de ce s-a iscat atâta tărăboi pentru o bucată de pământ pecare se doreşte realizarea unui parc eolian, trebuie să spunem că primarul seaflă, practic, între ciocan şi nicovală. Sunt două firme care îşi disputăamplasarea de turbine eoliene. Una străină, aparţinând companiei cehe CEZ şidespre care primarul susţine că nu are autorizaţie de construcţie, motiv pentrucare au ajuns să se “bată” în instanţă. Şi Eolica Dobrogea SRL, bănuită depresa locală că l-a sponsorizat pe Cati Hristu, candidatul PNŢCD în timpulcampaniei electorale din 2008, fiecare locuitor fiind cumpărat cu 500 de lei casă-l aleagă în funcţia de primar.

Primaruldin Cogealac mai poartă nişte bătălii pe plan local cu unii consilieri, aparţinândpartidelor de opoziţie, total nemulţumiţi de felul în care se îngrijeşte denevoile comunei.

Episodulviolent de ieri nu este primul din viaţa primarului, el poate fi privit şi ca oreplică pentru ceea ce s-a întâmplat la sfârşitul anului trecut, când fratele săua fost băgat în spital, aproape în comă, după ce a fost bătut în stradă de doiinvidizi necunoscuţi. Cati Hristu spunea atunci că agresiunea asupra fratelui săureprezintă un act de terorism venit din partea unei firme care a realizatproiectul parcului eolian de la Cogealac şi apoi l-a vândut gigantuluienergetic CEZ, pe 315 milioane de euro, fără să aibă hârtiile necesare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-28Parerea ta...

ERETELE
26 Iul 2010

Articolul este atat de prost scris,incat nu merita deranjul de a-l comenta.Mai bine intorce-te la COLIVA,parca,parca o RUMEGI mai acceptabil,dar fara sentinte psihologice altfel o dai in bara din nou.SUCCESURI !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine