2020-02-26 19:03

Solomon, Diaconescu, Iova... maneliştii lui Băsescu, la zdup

 |  20:17
Solomon, Diaconescu, Iova... maneliştii lui Băsescu, la zdup

Hai, toată lumea la vot/Băsescu câştigă tot! Aşa cântaumaneliştii lui Paul Iova, alias Ion al lui Petrişor, în 2009. Acum strigă „Hailiberare”, după gratii. Organizatorul concursului „Miss Piranda” a fost arestatpentru contrabandă cu ţigări. Scandalul vine după ce a fost băgat la beci DanDiaconescu, patronul televiziunii-manea. Alt fan Băsescu. Din simpatie saupentru publicitate, postul lui Dan a contribuit la realegere lui Traian,oferindu-i acces, în prime-time, la un public uşor de manipulat emoţional, învreme ce criticile Opoziţiei erau difuzate la ore în care audienţa tinde spreO(zero)TV. Diaconescu a reuşit să obţină judecarea în libertate, dar Justiţial-a lăsat în arest pe Antonie Solomon, primarul Craiovei. Chiar dacă nu arelegătură cu şoubizul, Solomon se poartă ca un manelist. În campanie l-a luat cuhuo, ca la „Miss Piranda”, pe Mircea Dinescu. Ulterior s-a aflat că avea undosar în lucru încă din perioada preelectorală.

Fără legăturăcu manelele, dar având o afiliere la contrabanda cu ţigări, îmi revine în mintecazul Anghelescu, omul care flutura un steag portocaliu la Universitate, înnoaptea victoriei din 2004, ca să se sinucidă înainte să-l umfle poliţia, un anmai târziu.

Sunt cammulte coincidenţe ca să nu ne gândim la mecanismul de selecţie: îi obligăangrenajul din jurul preşedintelui să-l servească, ştiindu-levulnerabilităţile? Sau vin ei singuri să se pună la dispoziţia staffului,anticipând avantaje ulterioare? Am argumente pentru a doua ipoteză. Era evidentefortul echipei care a realizat campania lui Băsescu de a se apropia de romi şide publicul de manele. Salbe, participarea la serbări romanes, Cioabă... Imnulde campanie marca Salam venea de la sine. Nu cred că de bani aveau nevoieimpresarii lui Guţă. Banii şi-i fac singuri, dacă beneficiază de protecţie.Sigur că orice arestat poate spune orice, dar Iova a ales să precizeze: ”M-aureţinut pentru atentare la preşedintele statului”.

Fără nici oîndoială, preşedintele nu are o implicare în aceste mişmaşuri, neavând cumsă-şi trieze susţinătorii. Dar nici să nu se laude cu reforma statului. Atâtavreme cât alegerile se câştigă pe servicii care aşteaptă contraservicii, se vorgăsi manelişti pentru orice campanie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24Parerea ta...

SOCRATES
03 Aug 2010

stimate domn, cine se aseamana se aduna. regele mihai (nu sunt regalist,dar unde este decenta-este)nu cred ca s-ar afisa in public cu ..bercea mondialu'..iar daca tin bine minte,acelasi rege a refuzat invitarea baselului la o ceremonie.oare de ce??? nu-l vad pe profesorul constantinescu (emil-alintat tapul)..mincind seminte pe stadion...pina la urma tot rominul zice: "omul potrivit,la locul potrivit",iar locul unora este-fix-la puscarie...aia a mafiotilor lui vadim :)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine