2020-05-31 21:11

Şoric, un Fătuloiu mai mic

 |  20:13
Şoric, un Fătuloiu mai mic

Pânăieri se ştia că secretarul de stat Dan Fătuloiu îi vrea capul şefului PoliţieiRomâne, Petre Tobă, dorinţă exprimată public imediat după împuşcăturile dinNeamţ. Cu toate astea, Tobă stă băgat la cutie.

Nicinu a apucat Fătuloiu să se umfle bine-n pene pentru cum i-a reuşit flagrantulchiar în inima Ministerului de Interne, că ieri a şi încasat un upercut de laministrul Traian Igaş, care i-a recomandat să se abţină de la declaraţii. Atitudinealui Dan Fătuloiu seamănă izbitor cu manifestările şefului poliţiei din Neamţ,evident păstrând proporţiile. Un comentator politic afirma că lumea asistă laun spectacol prin care se scoate de fapt mâlul, tot noroiul din Ministerul deInterne. Totuşi, este greu de crezut că Şoric şi apoi Fătuloiu s-au trezit decapul lor să vorbească în faţa camerelor de luat vederi. Ministerul de Interne şiPoliţia Română au birouri bine puse la punct, comunicând în timp util informaţiidespre cazuri de ultimă oră.

Cuexcepţia mitingului din 24 septembrie prin care poliţiştii aflaţi în timpulliber şi-au strigat în stradă nevoia de bani, nu prea o să îi vedeţi pe oameniilegii în postura de vorbăreţi pe sticlă. Doar exceptându-i pe sindicalişti înprivinţa salariilor şi a condiţiilor de muncă.

Fătuloiua anunţat că va proceda la schimbarea lui Tobă şi a şefilor de poliţie din zecejudeţe. În faţa frământărilor din acest minister, până acum Traian Igaş s-acomportat ca un simplu spectator. Totuşi, un episod l-a determinat să-i închidăgura lui Fătuloiu. Se spune că zilele trecute a fost o fază de tot râsul. Igaşse uita la televizor şi stătea liniştit, ştiindu-l pe Fătuloiu plecat cuavionul. La un moment dat, ministrul a văzut pe crawl declaraţii alesecretarului de stat privind destituirile, de parcă el ar fi condus Ministerulde Interne. Şi dacă pentru toate aceste apariţii Fătuloiu nu a primit acordullui Igaş, cine să fie persoana care i-a dat imboldul?

Şiacum, o altă secvenţă hilară. Cică în 2004, pe când şef al Inspectoratului Argeş,Fătuloiu îi mobilizase pe poliţiştii din Topoloveni să-i caute curcile care ieşiserădin ogradă. Nerecunoscându-şi incapacitatea, poliţiştii au fost nevoiţi să deabani pe nişte curci cu penaj asemănător, raportând şefului că şi-au îndeplinitmisiunea cu succes.

P.S.:Presa a relatat că fiul secretarului de stat Fătuloiu s-ar ocupa de cămătărie.Să se fi ştiut dinainte că vor apărea asemenea dezvăluiri şi de aceea Şoric adeschis subiectul săptămână trecută, ca să fie timp suficient pentru tocat?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-16Parerea ta...

A1A1A2
23 Noi 2010

schimbarea lui fatuloiu nu e straina de vizita sa la cluj in aceasta dimineata. acolo sunt multe schelete ascunse in dulap ale lui Boc-PDL
ZIGZAG
23 Noi 2010

dar jurnalistii care "papa" de la vantu prin batista ..cand vor fi skimbati?macar aia santajistii..stii tu care!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine