2020-07-09 05:31

USR blochează Bucureștiul

 |  20:11
USR blochează Bucureștiul

Pentru a nu știu câta oară în ultimii patru ani, liderii locali ai USR pun sigla partidului deasupra intereselor cetățenilor. Concret, cu o zi inainte de ședința Consiliului General al Municipiului București, reprezentanții USR sector 6 convoacă un simulacru de conferința prin care doresc sa inoculeze teme false, fake news-uri, crezând ca dacă folosesc cuvinte mari, par mai credibili. În fapt, această construcție politică nu-și poate uita originea.

USB (Uniunea Stagnăm Bucureștiul) s-a născut și s-a dezvoltat în și din ceață. Din ceața urbanistică. Ei au fost cei care s-au bucurat, la propriu și la figurat de blocajele generate în Capitală de lipsa unor prevederi urbanistice clare care să încurajeze dezvoltarea. 

Trebuie spus clar și răspicat: un PUZ de sector nu face altceva decât să reducă birocrația și să susțină o dezvoltare echilibrată.

Acest PUZ modificator a preluat inclusiv modificările necesare demarării lucrărilor la Prelungirea Ghencea sau continuării in bune condiții a investițiilor de infrastructura de la Pasajul Ciurel.

Uniunea Stagnăm România nu trebuie să uite un detaliu: PUZ Sectorului 6 a obținut toate avizele Autorităților Competente ( nu mai puțin de 40) și a îndeplinit toate formalitățile legale necesare pentru a deveni un proiect temeinic, supus aprobării consilierilor generali.

În București și în sectorul 6 suntem responsabili de un proiect ambițios care își propune regenerarea urbană a zonei de vest a capitalei, PUZ de sector fiind o componentă esențială a acestui demers!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03

Mai multe imagini:
USR blochează Bucureștiul
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz