2019-10-15 16:57

Vaccin pentru prostie

 |  19:23
Vaccin pentru prostie

Rujeola, boală ce zeci de ani nu a pus probleme în România, a ucis 13 copii într-o săptămână și alte 2.000 de cazuri de îmbolnăviri sunt confirmate. Într-o săptămână!

De-ar exista un vaccin pentru prostie (pentru lecuirea ei), ca să se lumineze lumea asta, ar trebui să fie obligatoriu. Altfel, doar deștepții și l-ar face, de curiozitate. Proștii nu, că ei oricum se cred inteligenții Pământului.

O femeie din Botoșani și-a ucis bebelușul de doar patru luni. Nu, nu din răutate, din inconștiență. Băieţelul ar fi răcit, dar părinţii nu l-au dus la medic, ci au încercat să îl vindece cu leacuri băbeşti. Mama bietului copil a căutat repede pe internet ce trebuie să facă și a găsit varianta de a pune sare fierbinte pe pieptul copilului. Nu a dat rezultate și a făcut copilului mai mult rău. Nu l-a dus medic. Păi, dacă avea internet?

Avem acces la internet, am dat like paginii unor bloggeri celebri, ni se pare că le știm pe toate.

Nu pot să-mi scot din minte interviul dat de celebra militantă antivaccinare Olivia Steer la emisiunea lui Mihai Gâdea. Luată la bani mărunți, cu sfiala specifică pastorului Gâdea, mămica care a declarat război seringii cu imunitate s-a confesat că ea a adunat toate informațiile de pe internet de-a lungul timpului, a citit rapoarte, studii de specialitate și a tras apoi propriile concluzii. Pe care le împărtășea senină la televizor, cu încrâncenarea și convingerea unui profesor universitatar, doctor în toate cele. Pff! Trist e că toate concluziile doamnei au ajuns pagină de Biblie pentru mii de mămici din România care au ajuns să creadă că vaccinarea e doar o conspirație internațională pentru a ne îmbolnăvi copiii. Ce contează anii de cercetare imunologică și viețile salvate? Mai contează zecile de cazuri de bebeluși morți pentru că nu au fost vaccinați? Pure speculații și intoxicare media, ar zice aceeași doamnă Steer.

Considerăm că avem drepturi depline asupra vieții copilului nostru. Și ne împuternicim singuri cu deciziile care îi vor schimba viața. Doar pentru că putem. Iar când ajungem să ne reproșăm ceva este, de obicei, prea târziu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21Parerea ta...

CARMEN
18 Ian 2017

Aceeasi ingrijorare ai si parintii italieni- o par te nu vor sa-si vaccineze copilul dar su inceput s a fie Cazuri de difterit e,de meningite ,mare fluo de persoane stradine cu multe carente in educativ a sanitaria si un nivel d e trai mai scazut si uup s -riapar cazuri de boli care se pare a ca nu mai existau!Vaccinati-va copi lasii dar e valabil si fo arte justa observatia cu firmarea ptr vaccin din p artea parintilor ptr copi ii lor.Este ministerul sa natatii care trebuie sa r aspunda in caz de reactii neprevazute la vaccin
ANONIM
19 Ian 2017

Intr-o iarna am fost la medicul de familie.Ma intreaba: a-ti facut vaccinul anti gripal?O intreb,dumneavoastra l-ati facut?NU...... imi raspunde.Daca sunt asa de sigure de ce nu s-o fi vaccinat ..!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray