2020-02-17 23:14

Victor Ponta îi ridică statuie lui Traian Băsescu. Complicele

 |  19:22
Victor Ponta îi ridică statuie lui Traian Băsescu. Complicele

La opt luni dupăalegerile prezidenţiale, Victor Ponta îi trimite la Palatul Cotroceni pe toţiromânii care l-au votat pse Mircea Geoană pentru a se închina în faţa luiTraian Băsescu. Au fost nişte proşti, manipulaţi în cel mai ordinar stil şipentru asta trebuie să-şi ceară scuze în faţa preşedintelui.

Ponta recunoaşteca un complice, care deconspiră faptele fraţilor de arme, dar nu şi pe alesale, că decizia în PSD era luată 100% de moguli. Meritul preşedintelui Băsescueste acela că a reuşit să-i învingă de unul singur pe oamenii răi, care erau laun pas să pună mâna pe bogăţiile ţării. Drept urmare logică, procurorii artrebui să descindă în forţă în Kiseleff pentru a le pune cătuşe pesediştiloracuzaţi de minţirea deliberată a cetăţenilor sub presiunea mogulilor. PreşedintelePSD nu trebuie să uite că majoritatea vicepreşedinţilor de anul trecut se aflăşi astăzi în aceleaşi funcţii. Deci, să închidă prăvălia corupţiei!

Dar unde a fostVictor Ponta în acea perioadă? Ducea un război de gherilă precum Che Guevara,era vreun disident? Sau a fost părtaş la toate aceste ilegalităţi. A participatla şedinţele conducerii PSD în vremea mandatului lui Geoană fără să scoată unsunet despre nemerniciile ce se petrec în interior. Deciziile au fost transpusemai apoi în Guvern, unde inocentul pesedist era uns de Mircea Geoană ministru pentruRelaţia cu Parlamentul. În timpul campaniei prezidenţiale, acelaşi personajdevine purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană. De trei ori Geoană. Înpartid, la Guvern, în campanie. Nicăieri Ponta.

Credibilitatea şiresponsabilitatea reprezintă atuurile omului politic. Cum se poate prezenta VictorPonta în faţa oamenilor, după ce i-a minţit nonşalant în timpul campaniei prezidenţialedoar pentru că se visa ministrul Justiţiei. De ce nu le-a spus despre moguli şiPSD? De ce nu l-a întrebat pe socrul său, Ilie Sârbu, cine a făcut alianţaPSD-PDL, mogulii sau el cu Băsescu? Arogant, dar infantil, Victor Ponta a doritsă-l pleznească pe Mircea Geoană şi să-i arate cât este de puternic. Totul pentrusatisfacerea propriului orgoliu. Însă în politică, fiecare lovitură trebuiecântărită pentru că se poate întoarce ca un bumerang împotriva ta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-20Parerea ta...

HERODOT
13 Aug 2010

Ponta este cel carea spus ca :"masina noastra de furat a fost mai slaba decat a lor". Un papagal care se cred mare sef,un copilot ,ca si la raliuri. Altcineva conduce PSD.
ELLA2010
14 Aug 2010

e de ajuns sa dati cateva telefoane la secretariatele unor scoli si licee. veti avea surpriza sa auziti ca cei mai multi profesori si-au luat banii pe concediu INTEGRAL, ceea ce este absolut firesc si corect, pt ca nu exista suport legal pt a fi diminuati banii pe concedii (e stiut ca dascalii sunt in concediu, in iulie si august). partea trista este ca exista destul de multi dascali care au primit banii pe concediu diminuati cu 25 %, contabilii din aceste centre bugetare fiind foarte dornici si grabiti sa aplice o masura fara suport legal. eu sunt din arges si am luat banii pe iulie diminuati, dar numerosi colegi cu care am vorbit si-au luat banii fara diminuare, si in avans pe august, cum specifica legea. nu inteleg acest tip de discriminare. mi se pare o nedreptate cumplita. nimeni nu ne va mai da noua inapoi acesti bani furati, efectiv. de asemenea, inspectoratele cer directorilor situatia membrilor de sindicat, fac un soi de recensamant, probabil in vederea prevenirii protestelor din septembrie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine