2020-07-06 20:49

Au furat catalogul şi i-au dat foc pentru că luaseră note mici

 |  16:13
Au furat catalogul şi i-au dat foc pentru că luaseră note mici

Doi elevi din comuna Ogrezeni (Giurgiu) au dat buzna în timpul nopţii în incinta şcolii unde învăţau, au sustras mai multe cataloage şcolare şi le-au dat foc! De ce? Pentru că luaseră note mici.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Mihăileşti au fost sesizaţi de către un cadru didactic cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei şcoli din comuna Ogrezeni de unde au sustras mai multe cataloage şcolare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările şi au constatat faptul că persoanele au pătruns în incinta şcolii prin forţarea unei ferestre după care, dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunităţii şcolare au sustras patru cataloage şi patru condici de prezenţă a cadrelor didactice", arată IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi elevi minori cu vârste de 16, respectiv 12 ani, din comună, elevi la acea şcoală, scrie Agerpres.

Cei doi au motivat organelor de cercetare că au luat cataloagele şi condicile pentru că "aveau note mici", după care le-ar fi dat foc pe un teren din localitate. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat, iar dosarul va fi prezentat unităţii de parchet, urmând a fi dispuse măsurile legale faţă de aceştia. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz