2019-10-20 22:09

Bacalaureat 2019, proba pentru limba maternă. Elevii minoritari susțin astăzi examenul

 |  08:42
Bacalaureat 2019, proba pentru limba maternă. Elevii minoritari susțin astăzi examenul

Absolvenții de liceu aparținând minorităților naționale susțin astăzi, potrivit Calendarului examenului de bacalaureat 2019, proba scrisă de Limbă și literatură maternă.

Probele scrise ale examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, continuă astăzi, cu proba la Limba și literatura maternă – E)b).

Acest test va fi susținut de elevii aparținând minorităților maghiară, germană, sârbă, croată, slovacă, turcă, ucraineană și italiană.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, informează edu.ro.

În săli, nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Mâine, 3 iulie 2019, va avea loc proba obligatorie a profilului – E)c).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray