2020-08-12 02:07

Ecaterina Andronescu anunță primele INVESTIȚII ale Ministrului Educaţiei

 |  14:39
Ecaterina Andronescu anunță primele INVESTIȚII ale Ministrului Educaţiei

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a afirmat vineri, că în bugetul Ministerului Dezvoltării sunt bani pentru achiziţia a 2300 de microbuze cu ajutorul cărora vor fi transportaţi elevii din mediul rural către urban, precizând că la Ministerul Educaţiei Naţionale se va face o analiză pentru a se stabili unde vor fi distribuite acestea.

“În bugetul Ministerului Dezvoltării, pentru că acolo sunt toate investiţiile pentru şcolile noastre, sunt bani pentru 2.300 de microbuze. În această perioadă noi analizăm la Ministerul Educaţiei unde vor fi distribuite cele 2.300 de microbuze, cu prioritate acolo unde ele se impun, ca să îi putem aduce pe elevi din mediul rural spre urban şi poate chiar din urban spre şcoală”, a declarat Ecaterina Andronescu, vineri, la Constanţa, citata de News.ro.

Ea a precizat că sumele necesare pentru achiziţia celor 2.300 de microbuze sunt prevăzute în bugetul pentru acest an, care urmează să fie aprobat. Andronescu a menţionat că în timpul acestui an şcolar microbuzele vor fi contractate şi livrate.

Ecaterina Andronescu a participat vineri, la sărbătorirea Centenarului Colegiului Naţional Mihai Eminescu din municipiul Constanţa. Cu acest prilej a fost dezvelită o placă aniversară şi a avut loc un spectacol Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, Constanţa.

De asemenea, vineri după amiază, ministrul Educaţiei Naţionale va avea întâlniri cu conducerea Universităţii Ovidius din Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

AGLAIA
18 Ian 2019

De ce a crescut varsta de pensionare la 68 de ani ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz