2019-09-16 11:31

Ecaterina Andronescu revine asupra declarației despre PLAGIAT

 |  00:23
Ecaterina Andronescu revine asupra declarației despre PLAGIAT

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a ținut joi să precizeze că „dezavuează” plagiatul, după ce într-un interviu recent a spus că plagiatul este o problemă minoră.

„Pentru că eu am avut anterior o exprimare poate nu suficient de clară, vreau să spun răspicat: dezavuez această practică. Nu am suficiente pârghii, dar prin legislaţia pe care o vom promova trebuie să întărim exigenţa universităţilor pentru că acolo sunt toate pârghiile şi sper să nu mai avem asemenea cazuri deloc în sistemul de învăţământ pentru că, fără îndoială, este o practică nefericită”, a spus, joi seară, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la Antena 3, citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-17Parerea ta...

O IDIOATă ABRAMBURITĂ!
04 Ian 2019

Numai când o văd, m-apucă DRACII!
ABRANBURICA
04 Ian 2019

PINA ACUM CE AI FACUT ?
ANONIM
05 Ian 2019

Opinați că doamna Andronescu s-ar putea gândi la forme de sancționare a acelor universitari și academicieni care admit astfel de practici ?
ANONIM
05 Ian 2019

Ați remarcat că Eminescu și Van Gogh au trăit în aceeași perioadă, aproximativ aceiași ani și au avut aproximativ aceleași trăiri și evoluții ? Opinați că și astfel de chestiuni ar putea fi investigate ? Chestiunile actuale ar trebui să fie totuși ceva mai simplu de rezolvat ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray