2019-07-19 04:39

Elevul care BĂTUT, ÎNJURAT și UMILIT o profesoară a fost ARESTAT

 |  15:37
Elevul care BĂTUT, ÎNJURAT și UMILIT o profesoară a fost ARESTAT

Unul dintre elevii de la scoală din Poroschia, judeţul Teleorman, implicat în agresaresa unui cadru didactic, a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile, joi, el fiind cercetat pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi tulburarea ordinii si liniştii publice. Părinții lui au anunțat că vor contesta decizia judecătorilor.

Reprezentanţii IPJ Teleorman au declarat că l-au reţinut, miercuri seară, pe unul dintre cei trei elevi care apar pe înregistrarea făcută în şcoala din Poroschia agresându-şi fizic şi verbal profesoara de Cultură Civică.

Băiatul are 16 ani şi este în clasa a opta.

El este urmărit penal pentru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ceilalţi doi elevi care şi-au agresat profesoara sunt cercetaţi pentru aceleaşi infracţiuni, însă împotriva lor nu a fost luată măsura preventivă, ei neavând vârsta prevăzută de lege pentru astfel de măsuri.

Dosarul, care este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, a fost deschis după ce IPJ Teleroman s-a autosesizat ca urmare a apariţiei în spaţiul public a înregistrării în care se vede cum elevii o agresează pe profesoară şi îi interzic acesteia să părăsească sala de clasă la sfârşitul orei de curs.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Estera Stancu, a declarat că, atât la nivelul instituţiei, cât şi la nivelul şcolii generale din Poroschia s-au constituit comisii de cercetare, iar elevii riscă sancţiuni conform regulamentului şcolar, până la scăderea notei la purtare.

Conducerea unităţii de învăţământ i-a chemat la şcoală pe părinţii copiilor pentru a avea discuţii pe marginea comportamentului acestora, citeaza stiripesurse.ro.

Estera Stancu a precizat că, din filmare au fost identificaţi trei elevi care participă la agresiune, respectiv unul care blochează uşa şi nu îi permite profesoarei să părăsească sala de clasă, altul care o agresează fizic şi încă unul care filmează şi o apostrofează pe profesoara de Cultură Civică.

Conform reprezentantei Inspectoratului Şcolar Teleorman, profesoara agresată este la primul an în învăţământ şi are câteva ore la şcoala din Poroschia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-07Parerea ta...

LEVST.
07 Dec 2017

Iata un caz unde arestul preventiv este indicat, insa trebuie rapid judecat si elevul pus intr-o scoala speciala, nu pentru handicapati, ci o scoala cu regim sever, militar, cea mai recunoscuta metoda de a le scoate gargaunii din cap...Altfel va ajunge ca dragnea...
@LEVST
08 Dec 2017

Ce destept esti ,vai ,vai!
LEVST.
08 Dec 2017

Corect!Doar ce m-am trezit, altii nicio sansa sa se trezeasca la realiate , sau sa se trezveasca...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray