2019-09-23 01:36

FIREA vrea mai multe CREȘE și GRĂDINIȚE în Capitală

 |  15:28
FIREA vrea mai multe CREȘE și GRĂDINIȚE în Capitală

Primaria Capitalei vrea să construiască mai multe creșe și grădinițe în București.Și asta mai ales in zonele in care numărul acestora este insuficient pentru zecile de copii care rămân pe afară din acest motiv.

Este vorba de șase creșe noi, cu program prelungit, și alte șase grădinițe, câte una pentru fiecare sector din Capitală, potrivit tvr.ro.

În prezent, Bucureștiul dispune de doar 35.000 de locuri în grădinițele de stat, insuficiente pentru copiii ai căror părinținu-și permit să plătească de la 1.200 de lei în sus pe lună pentru a-și da odrasla la o grădiniță privată.

“Ne propunem să înființăm o rețea metropolitane de creșe și grădinițe, investiție sută la sută a primăriei, aprobată de Consiliul General prin care să cumpărăm teren pentru a construi creșe și grădinițe sau să achiziționăm clădiri gata edificate pe care să le amenajăm în principalele zone unde se înregistrează deficit”, a declarat Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-26Parerea ta...

MINCINOSII PSD
26 Sep 2018

In falsul ''program de guvernare '' mafia psd a mentionat minciuna cum ca vor construi 2000 de scoli si gradinite. Ocupati cu distrugerea justitiei si a economiei romanesti nu au obtinut nici autorizatii de functionare pentru actualele scoli. De doi ani nu au fost in stare sa faca un trotuar dar sa construiasca o scoala. La analfabetii psd nu le trebui scoli.
ANONIM
27 Sep 2018

CUMPARA DE LA TIGANI DEZVOLTATORI CASE CARE NU SAU VINDUT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray