2020-05-27 03:37

GAFE LA MINUT. Ministrul Educației DISTRUGE din nou Limba Română

 |  16:46
GAFE LA MINUT. Ministrul Educației DISTRUGE din nou Limba Română

Ministrul Educației, Valentin Popa, a pocit din nou joi limba română în cadrul unui discurs citit de pe laptop, susținut cu ocazia prezentării bilanțului la șase luni de mandat.

Erorile sale au constat mai ales în dezacordul între subiect și predicat, o greșeală pe care copiii sunt învățați să o evite încă din clasele primare.

Jurnaliștii de la The Epoch Times au realizat un colaj cu cele mai grave erori gramaticale comise joi de Valentin Popa:

”manualele şcolare este un subiect intens”; ”în acest cost de 24 de milioane de lei este inclusă editarea şi drepturile de autor”; ”asigurăm tichete de grădiniţă în valoare de 50 de lei pentru preşcolarii care.. şi şcolari care au o frecvenţă mai mare de 50 la sută”; ”am participat şi în calitate de rector şi sunt încântat să continui iniţiativa (pauză de citit, eforturi vizibile pentru a citi numele) Heinnovate care în acest an a continuat să se…”.

Valentin Popa a dat dovadă și de dificultăți vizibile de exprimare când a încercat să explice de ce este bine ca absolvenții de gimnaziu să urmeze un liceu sau o școală profesională.

”Toţi elevii care finalizează clasa a VIII-a trebuie să ajungă în clasa a IX-a. Undeva. Într-adevăr, analizăm, ca în fiecare an, situaţia liceelor care nu au o rată bună de succes la … Nu ne propunem să le închidem, sub nicio formă, sigur că trebuie să încercăm să motivăm profesorii, să motivăm elevii pentru a învăţa mai bine. Dar eu sunt de principiul că mai bine să avem elevul la şcoală, să stea în clasă, decât să închidem şi să îl trimitem în spaţiul public”, a spus Popa, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-03

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

DISTRUGATORII.
02 Aug 2018

Nu mai este o noutate ca mafia analfabeta a partidului stat schilodeste grav limba romana. Puscariasii acestei organizatii mafiote au distrus economia, justitia, sanatatea si invatamantul. Au trecut la distrugerea celei mai de pret comori -LIMBA ROMANA. SA VA FIE RUSINE GUNOAIE BOLSEVICE.
NEGRO
02 Aug 2018

Domnior din PSD-ALDE, gasiti interpreti de limba romana adunaturilor din Guvernul Romaniei! Faceti ceva ca acesti agramati sa poata iesi in lume. Ca atunci cand tac mai par a fi fiinte umane. Cand scot porumbelul, par a fi secretarii impiedicati in limba romana ai repetentilor Dragnea si Tariceanu. Daca Teleormanul v-a suportat pana l-ati adus la sapa de lemn, Romania nu va mai suporta! Plecati dracului, in Bulgaria lui Dragnea sau in Grecia lui Tariceanu si lasati-ne in pace cu gangavelile voastre demne de limbajul lui Gaga. Avem noi ac si de cojocul vostru!
@NEGRO
03 Aug 2018

Ai creierii aprinsi de ceva vreme ,tu secatura nebuna,Osa ti ia foc pana la urma! Toate prostiile astea scoase de voi sunt cu diverse cuvinte schilodide sunt niste nascoceli de ale presei aservite lui Soros
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine