2019-10-23 00:39

GINECOLOG veterinar, numit secretar de stat în Ministerul Educației

 |  20:21
GINECOLOG veterinar, numit secretar de stat în Ministerul Educației

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe decanul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Ioan Stefan Groza, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Groza, care a mai fost consilier ministerial in 2013, este, potrivit presei clujene, unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus.

Decanul a fost acuzat ca a plagiat o lucrare de specialitate, potrivit Romania libera. Referitor la acuzatiile de plagiat, aduse de plagiate.ro, Ioan Groza a declarat ca nu sunt reale. "Nu este adevarat ca sunt acuzat de plagiat. Sunt suspiciuni de plagiat, ceea ce este diferit", a declarat Groza.Ioan Groza a canditat de mai multe ori pentru pozitia de rector al USAMV dar a pierdut de fiecare data.

Potrivit CV-ului profesional, Ioan Groza este profesor universitar, decanul Facultatii de Medicina Veterinara, conducator de doctorat si Coordonatorul Disciplinei de Reproductie, Obstetrica si Ginecologie Veterinara.

"Monitorul Oficial nr. 0090 din 2018 Actul nr. 38 din 30 Ianuarie 2018Emitent: Primul-MinistruDecizie privind numirea domnului Ioan Stefan Groza in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-31Parerea ta...

ANONIM
01 Feb 2018

Decanul Facultății de Medicina Veterinara Cluj este dl.prof. Liviu Bogdan, va rog verificați pe site USAMV , iar Universitatea este condusă de rectorul Cornel Catoi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray