2020-06-03 13:25

IOHANNIS, avertisment pentru guvernanți: „Situația dezastruoasă din EDUCAȚIE nu mai poate continua!”

 |  15:12
IOHANNIS, avertisment pentru guvernanți: „Situația dezastruoasă din EDUCAȚIE nu mai poate continua!”

Cei care guvernează în România trebuie să înţeleagă faptul că situaţia de acum din Educaţie, care este dezastruoasă, nu mai poate continua, a declarant, vineri, preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a participat la dezbaterea „Become your best! - printr-un învăţământ superior de calitate", organizată la Universitatea de Vest din Timişoara. „Sunt aici generaţii care merită toate şansele pe care le are de oferit UE. Este inacceptabil ca ţara noastră să rămână atât de mult în urmă, în condiţiile în care trăim într-una dintre cele mai bune perioade istorice ale continentului, cu oportunităţi extraordinare, care pregătesc o veritabilă revoluţie a educaţiei, vorbim de noi programe de mobilitate, de voluntariat, proiecte de cooperare între instituţii din diferite state membre. Mai este nevoie ca şi cei care guvernează în România să înţeleagă faptul că situaţia de acum din Educaţie, care este dezastruoasă, nu mai poate continua. Dacă nu ştiu sau nu vor să facă lucrurile mai bine atunci să plece şi să lase locul altora care se pricep, pentru că nu ei, ci românii sunt cei care vor plăti pentru aceste eşecuri", a spus şeful statului, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

ANONIM
17 Mai 2019

Dar cand tu erai profesor iti placea asa Nu te am auzit sa carai nimic niciodataFaceai ce voiai tu Vindeai copii cu nemiluita La tine acasa era sediul traficantilor de copii De ce nu ai zis nimic atunci cand lasai copiii corigenti si ii obligai sa vina la tine sa i meditezi pe bani multi Nu plateai nimic la stat ,nu te mustra constiinta deloc asa i !??!!Acum te dai mare iubitor de tara de soarta copiilor Ciuma gangaita si puturoasa !
@ ANONIM DEMENT
18 Mai 2019

Ai probe gunoiule la afirmatiile pe care le scoti prin anusul cu care bei apa. ?????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine