2019-09-19 01:48

Klaus Iohannis ACUZĂ: ”Avem un sistem de EDUCAȚIE învechit”

 |  17:42
Klaus Iohannis ACUZĂ: ”Avem un sistem de EDUCAȚIE învechit”

Președintele Klaus Iohannis a criticat sistemul de educație despre care spune că este învechit, plin de idei incoerente care ajung de multe inițiative legislative sau ordonanțe.

”Am tot repetat că avem nevoie de o Românie educată, o Românie în care numărul copiilor care fac performanță crește, în timp ce dezvoltarea sistemului de învățământ se bazează pe strategii bine gândite. Ceea ce v-am descris este dorința mea, ceea ce avem este un sistem învechit, cu o mulțime de idei incoerente care ajung, culmea, de multe ori, să devină inițiative legislative sau ordonanțe”, a declarat Iohannis, prezent la evenimentul lansării unei case solare.   Iohannis a mai spus că modernizarea României depinde de menținerea stabilității economice, care să permită promovarea unei societăți bazate pe cunoaștere, capabilă să exploateze inteligent și sustenabil provocările tehnologice ale viitorului.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-25Parerea ta...

PSD TE VREA PROST
25 Iul 2018

Organizatia mafiota psd care a distrus invatamantul romanesc nu are nevoie de oameni educati. Mafia psd are nevoie de analfabeti care sa puna stampila pentru doi mici si o bere. Analfabetismul si prostia lor o regasesti chiar in guvernul marioneta unde o analfabeta face Romania de ras pe unde merge si cum deschide gura. Un guvern de neevoluati aflati inca in stadiul de HOMO-SAPIENS la fel ca si electoratul format din rezidurile societatii si deseuri umane nu poate aduce progres Romaniei.
ANONIM
25 Iul 2018

PROBABIL PSD-ul E VINOVAT SI PENTRU CA PLOUA MUISTI IMBECILI CE SUNTETI NAZISTI INFECTI ASA MARI PATRIOTI SUNTETI INCAT ATI MURDARIT IN PARANOIA VOASTRA STEAGUL ROMANIEI CU OBSCENITATI IN SPANIA SUB CONDUCEREA GULRULUI VOSTRU BOT IN ROMANIA SE VOTEAZA PENTRU DOI MICI SI O BERE IAR IN SPANIA S-A VOTAT PENTRU O FRIPTURA SAU 25 DE EURO ASA CA CIOCU MIC LEPRELOR
ANONIM
25 Iul 2018

Dar alogenul se screme pana scoate o vorba si aceea gresita Vorbeste ca un handicapat o vorba pe minut El reprezinta tara Un hot si un falsificator de acte Un ins lacom dupa avere furata de la statul Roman Un ins care a vandut copii romani pentru organe Va place asa ceva in fruntea tarii?
COPROFAGUL ESTI TU!
26 Iul 2018

SA hamai toata ziulica minciuni ,denota ca ai grave probleme de sanatate mintala ,cA ESTI UN FASCISTOID nebun Si sunt sigur ca oricine ar veni ai avea aceeasi logoree de psihopat Trateaza te fiinta abjecta ce esti!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray