2019-10-19 15:10

Liviu Pop a găsit VINOVAȚII pentru greșelile din manuale: ”E SABOTAJUL baronilor”

 |  22:41
Liviu Pop a găsit VINOVAȚII pentru greșelile din manuale: ”E SABOTAJUL baronilor”

După ce s-au găsit erori şi în cărţile de biologie, directoarea Editurii Didactice şi Pedagogice este chemată la audieri în Parlament. Fostul ministru al Educaţiei, cel care a relansat Editura Unică, vorbeşte despre sabotaj. Iar actualul ministru, Valentin Popa, întocmeşte comisii de disciplină. Între timp, elevii vor consulta anexele cărţilor ca să afle dacă ce au citit în primele pagini este sau nu corect.

Şi asta chiar dacă manuscrisele trec prin mai multe mâini până ajung să fie tipărite. De la Ministerul Educaţiei, la o comisie de 5 profesori din partea Centrul Naţional de Examinare şi Evaluare, până la editura didactică şi pedagogică, societate pe care Liviu Pop, fostul ministru al Educaţiei a desemnat-o unică. Acum, acelaşi Liviu Pop acuză angajaţi ai statului care ar încerca să îi ajute, de fapt, pe baronii manualelor.

Liviu Pop – este un mic sabotaj din interior din partea unor delegati ai baronilor manualelor, sunt colaboratori ai unor edituri platiti pe statul de plata sau la negru in functie de cate manuale comanda.

Pline de greşeli au fost şi manuscrisele pentru manualele de geografie şi istorie. Şi nu numai, spun unii angajaţi ai editurii didactice şi pedagogice! La geografie, manualele vor fi retipărite, iar la istorie se va face tot o erată. Cu promisiunea că elevii vor avea pe bănci, încă din prima zi, toate manualele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray