2020-04-10 03:36

Ministrul Educației, ANUNȚ de ultimă oră: CONTROALE fără precedent în toate școlile!

 |  22:03
Ministrul Educației, ANUNȚ de ultimă oră: CONTROALE fără precedent în toate școlile!

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că toate şcolile postliceale sanitare din ţară vor face obiectul unor ample verificări. Inspecţiile vin după ce ministerul ar fi fost sesizat de autorităţile din Suedia despre descoperirea unei diplome care nu ar fi fost adevărate.

Ministrul Educaţiei a anunţat că, în unele judeţe, controalele la şcolile postliceale sanitare au început deja, în altele încă nu, din cauza personalului insuficient, însă nicio unitate de acest gen nu va scăpa neverificată.

„Vor fi controale în toată ţara. Au început în mai puţine judeţe că atâta personal avem. A apărut o diplomă care nu ar fi fost adevărată, o situaţie în Suedia. Ne-au contactat şi pe noi la minister şi de aceea verificăm toate şcolile sanitare postliceale. Am vrea nicăieri să nu găsim lucrurile care să fie în derapaj. Toate şcolile postliceale sanitare vor fi verificate. Nu scapă nimeni... în sensul pozitiv al lucrurilor. Dacă sunt lucruri de îndreptat trebuie să fie îndreptate. Să nu credeţi că o şcoală e ţintă, ci că prin procesul de control trec toate şcolile postliceale sanitare”, a spus ministrul, potrivit News.ro.

La Buzău, verificările la şcolile postliceale sanitare au început din cursul acestei săptămâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
22 Feb 2019

tiganka Microsoft de la Targu carbunesti sa se verifice pe ea..cum spala banii furati de GHITA cu tigoinerii din Strehaia care plimbau sacose de bani ca$$$$$$$$$$$$h
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine