2020-02-24 01:23

Ministrul Educației ia primele MĂSURI în sistem: Se taie hârtiile pe care le au de completat profesorii

 |  17:06
Ministrul Educației ia primele MĂSURI în sistem: Se taie hârtiile pe care le au de completat profesorii

Ministrul Educației, Monica Anisie, anunță într-un mesaj pe Facebook că a semnat ordinul prin care taie hârtiile pe care profesorii și invățătorii le au de făcut.

Aceasta este una dintre primele măsuri pe care ministrul Educației o anunță la o săptămână de la preluarea mandatului. Ministrul spune în mesaj că a întocmit o comisie alcătuită din experți din toate mediile educaționale care are rolul să ,,tăie hârtiile" care îngreunează munca dascălilor.

În conferința de presă susținută atunci când a preluat portofoliul Educației, Anisie a declarat că va debirocratiza sistemul de învățământ astfel încât să reducă numărul de hârtii pe care profesorii trebuie să-l completeze.

”Trebuie să gândim lucrurile și în sensul în care profesorul este înglobat în hârtii. Nu se gândeste la ora pe care trebuie să o desfășoare decât foarte puțin timp. Prin urmare, dacă întrebați orice profesor vă răspunde ca ARACIP reprezintă instituția de care le este cel mai... să nu zic teamă… Vom face o analiză, vom vedea cum anume putem îmbunătăți și ce aduce bun, dacă eu realizez 100 de hârtii pentru că îmi cere ARACIP?”, a spus Anisie în conferința de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-15Parerea ta...

SORIN
03 Dec 2019

Foare corect cum gandeste doamna! Speram sa puna si in pracica. ARCIP-ul indeparteaza invatamantul de ceea ce trebuie sa fie. Profesorul este silit sa acorde importanta maxima hartiilor si una minima elevilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine