2020-03-30 13:11

Ministrul Educației ia primele MĂSURI în sistem: Se taie hârtiile pe care le au de completat profesorii

 |  17:06
Ministrul Educației ia primele MĂSURI în sistem: Se taie hârtiile pe care le au de completat profesorii

Ministrul Educației, Monica Anisie, anunță într-un mesaj pe Facebook că a semnat ordinul prin care taie hârtiile pe care profesorii și invățătorii le au de făcut.

Aceasta este una dintre primele măsuri pe care ministrul Educației o anunță la o săptămână de la preluarea mandatului. Ministrul spune în mesaj că a întocmit o comisie alcătuită din experți din toate mediile educaționale care are rolul să ,,tăie hârtiile" care îngreunează munca dascălilor.

În conferința de presă susținută atunci când a preluat portofoliul Educației, Anisie a declarat că va debirocratiza sistemul de învățământ astfel încât să reducă numărul de hârtii pe care profesorii trebuie să-l completeze.

”Trebuie să gândim lucrurile și în sensul în care profesorul este înglobat în hârtii. Nu se gândeste la ora pe care trebuie să o desfășoare decât foarte puțin timp. Prin urmare, dacă întrebați orice profesor vă răspunde ca ARACIP reprezintă instituția de care le este cel mai... să nu zic teamă… Vom face o analiză, vom vedea cum anume putem îmbunătăți și ce aduce bun, dacă eu realizez 100 de hârtii pentru că îmi cere ARACIP?”, a spus Anisie în conferința de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-15Parerea ta...

SORIN
03 Dec 2019

Foare corect cum gandeste doamna! Speram sa puna si in pracica. ARCIP-ul indeparteaza invatamantul de ceea ce trebuie sa fie. Profesorul este silit sa acorde importanta maxima hartiilor si una minima elevilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine