2020-08-12 15:52

Ministrul Educaţiei susţine că “nu s-a pus problema îngheţării anului şcolar”

 |  15:06
Ministrul Educaţiei susţine că “nu s-a pus problema îngheţării anului şcolar”

Monica Anisie a afirmat, marţi, că autorităţile nu iau în discuţie îngheţarea anului şcolar, măsură care ar însemna pratic repetarea acestuia de către elevi. Ministrul Educaţiei şi Cercetării a anunţat că la nivelul ministerului se lucrează la un plan de măsuri referitor la cei care au de susţinut examene la finele acestui an şcolar.

“Indiferent de situaţia în care ne aflăm, îndemn părinţii, cadrele didactice, elevii şi studenţii să se informeze numai din surse oficiale şi să nu ia în seamă fake news-urile care au invadat spaţiul online. Totodată, trebuie să dăm dovadă de calm şi de responsabilitate şi vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor şi al studenţilor. Nu s-a pus problema îngheţării anului şcolar!", a afirmat Monica Anisie, conform unui comunicat de presă transmis de Ministerul Educaţiei.

"Ministerul Educaţiei şi Cercetării lucrează în acest moment la o serie de măsuri clare şi eficiente pe care le vom comunica public în cel mai scurt timp, în mod oficial. Înţeleg îngrijorarea celor care vor susţine examenele naţionale şi îi asigur că vom lua măsurile cele mai bune pentru elevi şi pentru studenţi”, a mai afirmat Monica Anisie, care a precizat că măsurile au în vedere recuperarea materiei şi că autorităţile doresc să "ofere posibilitatea copiilor de a încheia cu bine anul şcolar. Deocamdată trebuie să fim responsabili şi să arătăm solidaritate şi să continuăm învăţarea de acasă. Încercăm să păstrăm contactul cu elevii noştri”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz