2020-08-12 01:50

Ministrul Educației vine cu noi detalii despre anul școlar: Când se susțin Evaluările Naționale și Bacalaureatul

 |  16:43
Ministrul Educației vine cu noi detalii despre anul școlar: Când se susțin Evaluările Naționale și Bacalaureatul

Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, a declarat, luni seară, că Evaluarea Natională va începe pe 15 iunie, iar Bacalureatul va începe pe 22 iunie cu probele scrise și va continua cu probele de competență. Cursurile rămân suspendate, însă continua învățarea asistată de tehnologie. Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru două săptămâni de pregătire. Toate situațiile școlare vor fi încheiate cu două note, iar tezele nu se vor mai susține.

Cursurile nu vor mai fi reluate în acest an școlar pentru majoritatea elevilor și studenților, a anunțat luni președintele României, Klaus Iohannis. Vor reveni la școală doar elevii din anii terminali (a VIII-a și a XII-a) în vederea pregătirii evaluării naționale, respectiv bacalaureatul, însă în anumite condiții.

Toate situațiile școlare vor fi încheiate cu doua note, iar tezele nu se vor mai suține Evaluarea Nationala se va sustine incepand cu data de 15 iunie Bacalaureatul va incepe cu probele scrise pe 22 iunie si va continua cu probele de competenta Cursurile raman suspendate, insa continua invatarea asistata de tehnologie. Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru două săptămâni de pregătire. Studentii isi vor continua cursurile online, iar examenele se pot sustine si online. Măsuri de siguranța pentru clasă: În sala de clasă, igienizată, vor fi maximum 10 elevi, respectând toate măsurile de distanțare socială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz