2020-08-12 02:03

Monica Anisie: ”Plata profesorilor se va face INTEGRAL”

 |  19:35
Monica Anisie: ”Plata profesorilor se va face INTEGRAL”

Ministrul Educaţiei susţine că plata salariilor profesorilor se face ca și luna trecută, integral. Pe luna aprilie ei vor primi toți banii, deşi recunoaşte că au exitat probelem de organizare cu privire la pontarea orelor online.

"Aici sunt niște excese pe care le-au făcut unii directori sau inspectori, pe care le voi regla luni în videoconferință. Într-adevăr, trebuie să existe o raportare la fel cum exista și raportarea când făceam orele la clasă. De exemplu, atunci completam condica. Așa și acum, puteau să găsească și acum o soluție pentru o condică electronică unde să treacă orele pe care le-au făcut cu elevii. Referitor la profesorii care nu au reușit să realizeze lecții online, am încredere că lucrurile se vor îmbunătăți.

Sunt foarte multe exemple de bună practică, ultimul l-am văzut la Școala Gimnazială “Emil Racoviţă”, care desfăşoară activităţi online cu elevii de gimnaziu pe platforma Google Classroom, și cu elevii din clasele primare folosesc şi alte aplicaţii cum sunt: Zoom, Facebook, WhatsApp, Kinderpedia. Cadrele didactice postează, în zilele în care au ore la o anumită clasă, materiale pentru elevi, sarcini de lucru pentru ei. La clasele primare am văzut că sunt utilizate, pe lângă fişele de lucru, filmuleţe şi jocuri interactive care să necesite prezenţa copilului pentru un timp scurt în faţa ecranului. Și nu este singurul exemplu. Am încredere în elevi și profesori și știu că vom trece cu bine și de această perioadă" a declarat Monica Anisie pentru StiriEdu.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz