2020-07-10 10:42

O PROFESOARĂ supraveghetoare la BAC a fost confirmată cu noul CORONAVIRUS

 |  18:06
O PROFESOARĂ supraveghetoare la BAC a fost confirmată cu noul CORONAVIRUS

O profesoară din comisia de supraveghere la Bacalaureat de la un liceu din Iaşi a fost confirmată cu noul coronavirus. Cadrul didactic a avut temperatura sub 37,3 grade la filtrul epidemiologic şi s-a simţit bine pe toată durata desfăşurării probei respective, dar ulterior ar fi început să se simtă rău.

Profesoara a participat în această săptămână la supravegherea elevilor care au participat la una dintre probele examenului de Bacalaureat de la Liceul Pedagogic ”Vasile Lupu” din municipiu. După ce a făcut testul la o clinică privată, profesoara a fost confirmată cu coronavirus, conform News.ro.

Examentul de Bacalaureat nu a fost afectat, au precizat reprezentanţii ISJ Iaşi.

Liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iaşi, Laviniu Lăcustă, a afirmat că speră să nu existe şi alte cazuri de Covid-19 în rândul persoanelor care au intrat în contact cu profesoara respectivă. “Este o nouă situaţie periculoasă. Un bilanţ vom putea face în aproximativ şapte zile, abia atunci vom şti cu adevărat impactul“, a spus liderul sindical ieşean.

O situaţie similară s-a înregistrat şi la Evaluarea Naţională, când o profesoară din Iaşi, corector, a fost confirmată cu noul coronavirus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz