2019-07-18 01:39

OFICIAL. Ecaterina Andronescu este noul MINISTRU al Educaţiei. Preşedintele Iohannis a semnat DECRETUL

 |  14:29
OFICIAL. Ecaterina Andronescu este noul MINISTRU al Educaţiei. Preşedintele Iohannis a semnat DECRETUL

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru numirea Ecaterinei Andronescu în fruntea Ministerului Educaţiei. Mutarea vine contextul în care în această zi expiră termenul de interimat la minister al Rovanei Plumb, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 16 noiembrie a.c., decretul pentru numirea doamnei Ecaterina Andronescu în funcţia de ministru al educaţiei naţionale", a informat Administraţia Prezidenţială.

Propunerea lui Andronescu la Ministerul Educaţiei a fost făcută de premierul Viorica Dăncilă.

Decizia vine în aceeaşi zi în care mandatul Rovanei Plumb, în calitate de ministru interimar al Educaţiei se încheie vineri, când expiră cele 45 de zile în care poate fi exercitată această funcţie, potrivit Legii 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-16Parerea ta...

ABRAMBURICA.
16 Noi 2018

Dupa ce a distrus invatamantul gimnazial , scolile profesionale , scolile de meserii si a vrut sa introduca admiterea in invatamantul superior fara bacalaureat pentru a creste FABRICILE DE DIPLOME , aceasta individa a mai ramas sa distruga cladirile scolare. In mandatele ei PLAGIATUL a fost ridicat la rangul de VIRTUTE. A FOST O APARATOARE A ACESTUI FENOMEN EXECRABIL. RUSINE. SE VEDE CA PSD E GOL . NU ARE OAMENI COMPETENTI PENTRU ACEST MINISTER.
ANONIM
16 Noi 2018

Oare Sterpul asta se vede pe moșia lui măsa....câtă nesimțire pe el ....probabil ca s.a răzgândit in vizita privată cu ciuma rosie lângă el ....bleahhhh....sictir ptr asa specimen
ANONIM
17 Noi 2018

Se pare totuși că "marele bășinos" al televiziunilor (de la boss probabil), domnul "Larry Flint King" Floriiiin Călinescu" "s-a reactivat", fiind împotrivă ?
ANONIM
17 Noi 2018

Ați zice că domnului Floriiin Călinescu "i s-a pus vreun zgârci" ?
ANONIM
20 Noi 2018

CE DRACU MAI VREA SI BABORNITA ASTA , DIN NOU ? MOARTEA O CAUTA PE ACASA SI EA ESTE MEREU PE LA TELEVIZIUNI ? NU MAI ARE BARBAT SAU CASA ? CIND ARE TIMP DE ATITEA PLIMBARI SI PROTOCOALE ? 300 DE PARLAMENTARI , CIND SE APLICA LEGEA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray