2020-08-09 20:55

Papa Francisc, BAIE DE MULȚIME în mijlocul românilor la Palatul Cotroceni

 |  16:10
Papa Francisc, BAIE DE MULȚIME în mijlocul românilor la Palatul Cotroceni

După ce și-a terminat vizita la Palatul Cotroceni, Papa Francisc a oprit mașina, în drum spre Nunțiatura Apostolică și a fpcut o adevărată baie de mulțime în mijlocul românilor care îl așteptau.

Suveranul Pontif a coborât din Dacia Logan, după ceremonia de la Palatul Cotroceni și discursul ținut în prezența autorităților statului, pentru a îi saluta pe cei aproximativ o sută de oameni care îl așteptau afară.

Papa Francisc le-a vorbit și i-a binecuvântat, în timp ce aceștia îl aclamau. De aici, Sfântul Părinte a mers la Nunțiatura Apostolică, pentru un moment de pauză, iar apoi urmează să meargă la Palatul Patriarhal pentru o întâlnire privată cu Patriarhul Daniel, pe care în discursul de astăzi l-a numit „fratele meu”.

După ora 16:00, mai urmează să o întâlnire cu Sinodul Permanent al Bisericii Ortodoxe Române în Palatul Patriarhal, un discurs al Sfântului Părinte, iar o oră mai târziu să fie rostită rugăciunea Tatăl Nostru în noua Catedrală Ortodoxă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-31

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Papa FRANCISC, discurs emoționant la București: „Aduc un OMAGIU sacrificiilor făcute de atâţia fii şi fiice ale României, care (…) îmbogăţesc ţările în care au migrat"

UPDATE 1.Papa FRANCISC, primit de IOHANNIS cu onoruri militare, la Palatul Cotroceni.Programul Suveranului PONTIF în timpul vizitei oficiale de trei zile pe care o face în România
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz