2019-10-23 21:04

Raluca Turcan AVERTIZEAZĂ: ”4.000 de profesori vor fi DAȚI AFARĂ”

 |  19:57
Raluca Turcan AVERTIZEAZĂ: ”4.000 de profesori vor fi DAȚI AFARĂ”

Pentru că nu mai sunt bani de salarii, Guvernul va da afară 4.000 de profesori și personal auxiliar. Decizia a luat-o fostul ministru al Educaţiei, Valentin Popa, chiar înainte de a demisiona. Cel puțin așa avertizează Raluca Turcan care a prezentat miercuri ordinul respectiv al Ministrului Educației.

“Astăzi vă prezentăm un ordin de ministru prin care, cu un ultim gest disperat, fostul ministru Popa, de la Suceava, a semnat disponibilizarea a 4.000 de angajaţi din sistemul de învăţământ - este vorba de profesori, personal didactic auxiliar şi nedidactic”, susține Raluca Turcan (PNL).

Turcan susţine că prin acest ordin de ministru se consfinţeşte ceea ce aceasta a afirmat în decursul ultimelor săptămâni.

“Nu sunt bani pentru plata salariilor, urmează să se comaseze şcoli, să se desfiinţeze posturi şi să se ajungă la disponibilizări. Aceasta este o dovadă a faptului că această guvernare este antiromânească”, precizează liderul liberal, potrivit DCnews.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

ANONIM
03 Oct 2018

BABUINA iar arata ce calibru doreste ....dar nu de la Stolojan ....a imbatranit ....Oare barbasul simte urmele lasate de stolo....sau s.au sters prin spălare si operații estetice ??
ERA PREVIZIBIL..
03 Oct 2018

In perioada ian. -aug 2018 mafia psd s-a imprumutat in banci 4,1 miliarde euro . Pentru prima saptamana a lunii oct. se va imprumuta 4,7 milioane lei. Pensiile si salariile sunt platite din imprumuturi decontate de generatiile viitoare. Psd a dus datoria externa a Romaniei la 100 miliarde euro in timp ce deficitul balantei comerciale a ajuns la 1,5 miliarde euro. Romania sub regim psd este pe ultimul loc in Europa la incasari din TVA. CIFRELE ARATA DEZASTRUL FACUT DE ACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA CARE FURA VIITORUL TINERILOR INGROPINDU-I IN DATORII.
șI MAI E O PROBLEMă!
21 Oct 2018

Sunt/există bugetari cu salarii de kk-t, după cum sunt și bugetar cu salarii de lux, în funcție de puterea politică pe care o rahatul care conduce instituția respectivă...de ce refuzați să armonizați odată pentru totdeauna inegalitățile/inechitățile din grila de salarizare? Și mai puneți-i la treabă serioasă pe putorile alea mâncătoare de bani și de resurse, pentru a se implica REAL și a face ceva CONCRET...știți voi, putorilor de la SGG!!! Iar sinistrului ”ALTĂ ÎNTREBARE”, alături de putorile din comisiile de avizare a legilor, puneți-l să se uite la modul NEPĂRTINITOR, punându-se el în locul amărâților cu pensii de handicap ori ajutor de șomaj , răspunzându-și sine, DACĂ EL...la mintea lui și ”valoarea” lui, s-ar ajunge cu mizeria aia de bani!!! Și, dacă tot facem comparație cu statele din U.E., să se uite dracului cum fac ăia care într-adevăr își ajută FINANCIAR ȘI DECENT cetățenii aflați temporar sau definitiv în dificultate ! TRANSFORMAȚI-VĂ ÎN OAMENI POLITICI, NU RĂMÂNEȚI LA STADIUL DE ANIMALE-POLITICE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray