2019-08-22 19:02

REVOLTĂTOR! Elevii agresori riscă doar nota scăzută la purtare după așa ceva!

 |  09:30
REVOLTĂTOR! Elevii agresori riscă doar nota scăzută la purtare după așa ceva!

Mai mulți golani din clasa a IX-a, de la Liceul „Aurel Vlaicu”, din Lugoj, județul Timiș, au filmat și postat pe internet cum l-au bătut cu pumnii și picioarele pe un coleg al lor, într-o sală de clasă. Se face o anchetă, dar oficialii spun că nu este posibilă exmatricularea agresorilor!

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, dar şi conducerea Liceului „Aurel Vlaicu” din Lugoj fac anchete, după incidentul petrecut joi, în pauza de la ora 13, informează News.ro

Din înregistrarea postată pe internet reiese că elevii implicaţi s-au pregătit special ca să filmeze bătaia. Pornesc înregistrarea, apoi bătăușul nr. 1 aranjează mobilierul. Începe violențele cu câteva palme, apoi, încurajat de colegi, trece la pumni aplicați cu toată forța. După ce colegul agresat cade, bățăușul continuă să-l lovească și cu pumnii și cu picioarele. Un coleg încearcă să intervină în favoarea celui agresat, dar este oprit de alții, care apoi îi cară și ei picioare băiatului căzut. Și cel care intervenise este la un pas de a fi bătut, la rândul său.

„Incidentul s-a petrecut la clasa a IX-a profesională, iar agresorul este un elev de clasa a IX-a care a mai fost repetent. Sancţiunea maximă ce se poate aplica unui elev este exmatricularea, însă în acest caz nu este posibilă, potrivit regulamentelor şcolare. Exmatricularea se poate aplica la clasele a XI-a şi a XII-a, nu şi la clasa a IX-a. Considerăm că trebuie stabilită implicarea elevilor, iar cei vinovaţi pot avea nota scăzută la purtare, aceasta putând să ducă la repetenţie”, a declarat Aura Danielescu.

Inspectorul-şef al ISJ Timiş a mai spus că se face o anchetă în unitatea şcolară pentru a se stabili şi unde era profesorul de serviciu în momentul agresiunii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-07

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Tânăr de 31 de ani, mort după o bătaie la un club

Galați: Bătaie între doi copii beți!

Bătaie între profesori în timpul ședinței cu părinții
Parerea ta...

AUTOR
27 Ian 2017

Viitori alegători Psd.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray