2019-10-16 17:40

UPDATE. ȘCOLILE din București vor fi ÎNCHISE vineri din cauza vremii

 |  15:03
UPDATE. ȘCOLILE din București vor fi ÎNCHISE vineri din cauza vremii

Cum în următoarele zile este anunțată vreme rea, cu ger năpraznic și alte ninsori, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că analizează împreuna cu specialiştii ANM şi cu reprezentanţii Inspectoratului General Şcolar dacă este cazul să închidă școlile joi şi vineri.

UPDATE 13.51. ȘCOLILE din București vor fi ÎNCHISE vineri din cauza vremii. Primăria Capitalei a decis suspendarea cursurilor în București, vineri, din cauza ninsorii. Joi și vineri se anunță a fi ninsori masive în București.

"Miercuri, în condiţiile care cerul va fi degajat de nori, vom avea fenomen de ger, mai ales în partea Moldovei. Vom avea în Banat, Moldova, Ardeal precipitaţii sub forma de ninsori, iar în Muntenia şi Dobrogea precipitaţii mixte care vor favorizarea poleiul. Joi dimineaţa va fi ger, iar în noapte de joi spre vineri vor fi precipitaţii moderate cantitativ, predominante sub formă de ninsori. Joi noapte şi pe parcusul zilei de vineri să avem din nou cantităţi importante, predominante de ninsori. Treptat în noaptea de joi spre vineri vor fi condiţii care vor favoriza viscolirea stratului de zăpdată. În această după-amiază vom transmite o prognoră specializată pentru Capitală pentru că joi şi vineri urmează un episod mai degrabă de iarnă", a declarat Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray