2020-04-03 07:35

SURPRIZĂ: Petiție on-line pentru susținerea Ministrului Liviu Pop

 |  18:19
SURPRIZĂ: Petiție on-line pentru susținerea Ministrului Liviu Pop

O petiţie neașteptată pentru susţinerea ministrului Educaţiei, Liviu Pop, a fost iniţiată online. S-au strâns aproximativ 800 de semnături în trei zile. Iniţiatorul petiției spune că, în ciuda greşelilor de exprimare, ministrul Educaţiei a schimbat în bine învăţământul preuniversitar.

„Liviu Marian Pop trebuie să rămână ministrul Educaţiei Naţionale pentru că este persoana care a abordat coerent şi unitar toate problemele şi lacunele educaţiei preuniversitare. Când într-un sistem lucrurile se schimbă în bine, nu înlocuieşti autorul schimbării!”, se arată în textul petiţiei, potrivit News.ro.

„Poate că ministrul Liviu Marian Pop nu a fost nici cel mai bun PR-ist din Guvern şi cert a utilizat regionalisme fonetice cu sonorităţi buclucaşe, ba a făcut şi câteva greşeli de exprimare, dar atunci când a fost numit Ministru al Educaţiei, Pop nu a fost selectat nici pe competenţe oratorice, nici pe competenţe de bun purtător de cuvânt, ci pe competenţe reale, probate de o carieră de-o viaţă în învăţământul preuniversitar”, scrie inițiatorul petiției.

De asemenea, notează autorul, Liviu Pop este primul ministru care cunoaşte învăţământul preuniversitar şi a demarat o schimbare în bine a acestuia, „eliminind prin reformă structurile de tip caracatiţă şi punând stavile serioase hoţiei, imposturii şi birocraţiei”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-25Parerea ta...

ANONIM
24 Ian 2018

Sa plece iute.
BERÎN DE ADRIANA
25 Ian 2018

Susțin
BERÎN DE ADRIANA
25 Ian 2018

Susțin
PROFESOR
25 Ian 2018

Sa plece cat mai repede, pana nu mai apar alte ordonante! Nu e demn de aceasta functie!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine