2020-06-05 00:08

ULTIMA ORĂ: Ministrul Educației anunță ANULAREA simulărilor

 |  22:53
ULTIMA ORĂ: Ministrul Educației anunță ANULAREA simulărilor

Ministrul Educației, Monica Anisie anunță anularea simulărilor pentru clasele a-VIII-a și a XII-a și înlocuirea acestora cu teste de antrenament.

„Simulările examenelor sunt anulate. Ele au fost înlocuite cu testele de antrenament pentru clasele a VIII-a și a XII-a. Vor fi cinci săptămânal. Rezolvările și baremurile vor fi prezentate la TVR. Elevul trebuie să se pregătească pentru evaluările naționale și pentru bacaluareat. Examenul de rezidențiat s-ar putea susține în luna noiembrie. Salariile profesorilor se plătesc în continuare, nu se pune problema șomajului tehnic” a anunțat Monica Anisie la Realitatea Plus.

Ministrul Educației a reiterat faptul că anul școlar nu va fi înghețat:

„La Ministerul Educației, specialiștii au realizat mai multe variante de lucru pentru posibilitatea reluării cursurilor. Aceste scenarii trebuie discutate cu toți actorii din spațiul educațional: părinți, profesori, elevi și studenți. Nu voi lua nicio decizie care să prejudicieze elevii și studenții. Am spus de la bun început că nu se îngheață anul școlar. Sceariile vor fi luate în calcul doar în momentul în care elevii, studenții și profesorii vor fi în siguranță.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

CETATEAN
07 Apr 2020

La anu nu va avea nici copii nascuti . Sa vedem lipa elevilor peste 7 ani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine